Stoiximan Super League

Έκλεισε Τζαβέλλα ο Ατρόμητος!

Σπουδαία μεταγραφική κίνηση από τον Ατρόμητο, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με τον Γιώργο Τζαβέλλα!

Στον Ατρόμητο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Τζαβέλλας!

Ο διεθνής στόπερ, για τον οποίο, όπως είχε μεταφέρει το sport-fm.gr, υπήρχε έντονο ενδιαφέρον από τον Βόλο αλλά και «μπάσιμο» της Κηφισιάς, αναμένεται να μετακομίσει στην ομάδα του Περιστερίου. Ο Ατρόμητος ήθελε, επίσης πολύ, τον παίκτη και τελικά κέρδισε τον ανταγωνισμό.

Μια σπουδαία κίνηση από πλευράς Περιστεριωτών, η οποία όμως δεν θα είναι και η τελευταία τους μέχρι το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τζαβέλλας το περασμένο καλοκαίρι πήγε στην Πεντίκσπορ ως ελεύθερος από την ΑΕΚ, με την οποία και κατέκτησε το νταμπλ. Ωστόσο, ήθελε να επιστρέψει στην Ελλάδα για οικογενειακούς λόγους. Πλέον, το μόνο που απομένει για να σφραγιστεί και τυπικά η μεταγραφή του στον Ατρόμητο είναι να μείνει ελεύθερος από την τούρκικη ομάδα, κάτι που πιθανότατα θα γίνει την Παρασκευή (8/9), με τον παίκτη αυτήν τη στιγμή να βρίσκεται με την Εθνική στην Ολλανδία.

Έτσι, ο 35χρονος άσος θα αγωνιστεί με 5η διαφορετική ομάδα στη Stoiximan Super League, έχοντας προηγηθεί κατά σειρά οι Κέρκυρα, Πανιώνιος, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Φυσικά, ενδιάμεσα είχε σημαντική παρουσία και στο εξωτερικό με τις φανέλες των Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Μονακό και Αλάνιασπορ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x