Stoiximan Super League

Ανταγωνισμός, αλλά και πίστη για Καρίγιο

Ρίβερ, Μπενφίκα και Ίντερ ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Γουίδο Καρίγιο, αλλά στον Ολυμπιακό αισιοδοξούν πως θα καταφέρουν να κάνουν δικό τους τον Αργεντινό επιθετικό της Εστουδιάντες.

Τα δημοσιεύματα στην Αργεντινή που αποκάλυψαν την πρότασή τους για την απόκτηση του Γουίδο Καρίγιο επιβεβαίωσαν αργά το βράδυ στον Ολυμπιακό. «Αυτό που είμαστε σε θέση να επιβεβαιώσουμε είναι πως έχουμε καταθέσει μια μεγάλη προσφορά στην ομάδα του», τονίστηκε χαρακτηριστικά από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Όπως έγινε γνωστό, οι νταμπλούχοι Ελλάδας προσφέρουν 6,5 εκατ. ευρώ και τον Φράνκο Χάρα ως έμψυχο αντάλλαγμα στην Εστουδιάντες για την απόκτηση του Αργεντινού επιθετικού. Εκτός από τον Ολυμπιακό, και η Ρίβερ Πλέιτ φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση που αγγίζει τα 6 εκατ. ευρώ (60 εκατ. πέσος) για τον 24χρονο φορ, ενώ από την πλευρά του παίκτη προκύπτει πως υπάρχει ενδιαφέρον από την Πορτογαλία (Μπενφίκα) και την Ιταλία (Ίντερ).

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, όμως, επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία, καθώς την υπόθεση έχει αναλάβει προσωπικά από την πρώτη στιγμή ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, ο οποίος διατηρεί άριστες σχέσεις με τον σύλλογο και έχει έρθει σε επαφή με τον Καρίγιο.

«Ραντεβού με Παρί για Σαμπαλί»

Την ώρα που στον Ολυμπιακό δηλώνουν άγνοια για την υπόθεση του Γιουσούφ Σαμπαλί, νέα δημοσιεύματα στη Γαλλία αναφέρουν ότι τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξει συνάντηση με την Παρί Σεν Ζερμέν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Γάλλου μπακ στους Πειραιώτες.

Ο 22χρονος άσος μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο άκρα της άμυνας και αρκετοί εκτιμούν ότι πρόκειται για μία περίπτωση ανάλογη του Μαζουακού, ο οποίος κατάφερε στην πρώτη του σεζόν να ξεχωρίσει και να προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων.

«Μάχη» για τα χαφ

Τρεις διαφορετικές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών φαίνεται πως απασχολούν τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με ό,τι προκύπτει από τη Ρουμανία και την Ισπανία. Συγκεκριμένα, οι Ρουμάνοι υποστηρίζουν ότι ο Κριστιάν Τανάσε διαπραγματεύεται με τους Πειραιώτες, καθώς το σαββατοκύριακο βρέθηκε στην Αθήνα και συζήτησε με τη διοίκηση.

Ο Ρουμάνος μεσοεπιθετικός φέρεται να έχει προτάσεις από την Τουρκία και το Κατάρ. Παράλληλα, στην Ισπανία αναφέρουν ότι ο Μ’ Μπιά (που θα παίξει στον αποψινό τελικό του Europa League με τη Σεβίλλη) βρίσκεται στο «ερυθρόλευκο» μεταγραφικό στόχαστρο και όλα δείχνουν ότι θα αποχωρήσει το καλοκαίρι.

Ενδιαφέρον για τον 28χρονο μέσο υπάρχει και από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, την ώρα που δεν έχει ξεθωριάσει η περίπτωση του Ντιόπ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x