Ιταλία

Αντονιόλι: «Ο Όλσεν δεν ήταν η καλύτερη επιλογή για τη Ρόμα»

Ο πρώην τερματοφύλακας της Ρόμα, Φραντσέσκο Αντονιόλι, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του για τον γκολκίπερ της ομάδας, Ρόμπιν Όλσεν.

Το κενό που άφησε στη Ρόμα η φυγή του Άλισον για λογαριασμό της Λίβερπουλ ήρθε να καλύψει ο πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Ρόμπιν Όλσεν. Στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές, στις οποίες έχει αγωνιστεί ως βασικός, έχει δεχτεί συνολικά επτά τέρματα, με τους "τζιαλορόσι" να έχουν σημειώσει μόλις μία νίκη σε αυτά.

Σε δηλώσεις του ο Φραντσέσκο Αντονιόλι, ο οποίος είχε κατακτήσει το «σκουντέτο» τη σεζόν 2000/01, ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως η Ρόμα θα ήταν προτιμότερο να πάρει είτε τον Ματίας Περίν, είτε τον Τζίανλουίτζι Ντοναρούμα μετά την αποχώρηση του Άλισον Μπέκερ.

«Τον Όλσεν τον έχω παρακολουθήσει με την εθνική Σουηδίας. Φαίνεται να είναι ένας καλός τερματοφύλακας και εδώ στην Ιταλία μπορεί να βελτιωθεί», ανέφερε σχετικά.

«Αν ήταν στο χέρι μου, θα είχα υπογράψει τον Ματίας Περίν ή τον Τζίτζι Ντοναρούμα καθώς θα ήταν ιδανικοί αντικαταστάτες του Άλισον. Είναι πάντα πιο ασφαλές «στοίχημα» να παίρνεις Ιταλό παίκτη που γνωρίζει το πρωτάθλημα», προσέθεσε.
Επιμέλεια: Λουκάς Χατζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x