Ισπανία

Αντσελότι: «Δεν χρειάζεται τον Λεβαντόφσκι η Ρεάλ»

Την άποψη πως η επιθετική γραμμή της Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει ανάγκη τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι εξέφρασε ο Κάρλο Αντσελότι, ενώ υπογράμμισε πως δεν τίθεται οποιοδήποτε θέμα φυγής του από το Μόναχο.

Ο Πολωνός επιθετικός έχει συνδεθεί σε μεταγραφικά σενάρια με τη Ρεάλ αρκετές φορές φέτος, αλλά από τη μεριά της Μπάγερν, όπως τονίζει ο νέος της προπονητής της ομάδας, Κάρλο Αντσελότι, δεν θα υπήρχε περίπτωση πώλησης του παίκτη, αφού είναι ιδιαίτερα σημαντικός για τους Βαυαρούς.

«Έχουν τόσους καλούς παίκτες, όπως ο Καρίμ (σ.σ. Μπενζεμά), ο Γκάρεθ (σ.σ Μπέιλ), και φυσικά ο Κριστιάνο (σ.σ. Ρονάλντο). Ακόμα όμως και αν τον χρειαζόταν πραγματικά, η Μπάγερν απλά δεν θα τον πούλαγε. Ποιος ο λόγος να αφήσουμε έναν από τους καλύτερους φορ στον κόσμο;», απάντησε ο Ιταλός σε ερώτηση δημοσιογράφου της « AS», και αφού είχε ερωτηθεί πρώτα για πιθανή «τράμπα» για Μοράτα-Λεβαντόφσκι ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Για τον Άλβαρο Μοράτα, τέλος, δήλωσε: «Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής αλλά και πάλι, δεν θα τον αντάλλασα με τον Λεβαντόφσκι».

Eπιμέλεια: Χρήστος Γραβιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x