Ισπανία

Αντσελότι: «Ίσως ο καλύτερος μπακ στον κόσμο ο Μαρσέλο»

Ίσως ο καλύτερος ακραίος αμυντικός στον κόσμο είναι ο Μαρσέλο, σύμφωνα με τον Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος με αυτή του τη δήλωση απάντησε στην κριτική του Ντούνγκα προς τον αμυντικό της Ρεάλ.

Το γεγονός πως ο Μαρσέλο είναι ίσως ο καλύτερος μπακ στον κόσμο εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Κάρλο Αντσελότι.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Βραζιλίας, Ντούνγκα, είχε δηλώσει πρόσφατα τη δυσαρέσκειά του προς τον αριστερό μπακ της «βασίλισσας» επειδή είναι πολύ… επιθετικογενής!

«Ο Μαρσέλο είναι πολύ επιθετικογενής για την εθνική Βραζιλίας. Πόσες φορές ανέβηκε ο Μαρσέλο στην επίθεση στο Παγκόσμιο Κύπελλο; 20! Πόσα γκολ σκόραρε ή δημιούργησε; Καμία! Πόσες φόρες πιαστήκαμε στον ύπνο με μακρινές μπαλιές ενώ οι αμυντικοί μας ήταν ψηλά; Τρεις ή τέσσερις! Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος ιδιοφυία για να δει τα προβλήματα», ήταν τα λόγια του 51χρονου τεχνικού.

Από την πλευρά του πάντως ο Κάρλο Αντσελότι υποστήριξε τον παίκτη σε δηλώσεις του καθώς, όπως ανέφερε, ο 26χρονος αμυντικός είναι ίσως ο καλύτερος μπακ στον κόσμο.

«Ο Μαρσέλο είναι από τους καλύτερους ακραίους αμυντικούς στον κόσμο, ίσως ο καλύτερος. Η Βραζιλία δεν ήταν καλή στο Παγκόσμιο Κύπελλο και σίγουρα γι' αυτό δεν ευθύνεται ο Μαρσέλο», είπε ο προπονητής της Ρεάλ.

Ο Μαρσέλο είχε ξεκινήσει σε έξι από τα επτά παιχνίδια της Βραζιλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο, όταν στο τιμόνι της ήταν ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι. Όμως, από όταν ανέλαβε ο Ντούνγκα, δεν έχει αγωνιστεί σε κανένα από τα έξι παιχνίδια που έχει δώσει η «σελεσάο».

Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x