Κύπρος

Επέστρεψε στις νίκες και την κορυφή με ήρωα Τρισκόφσκι η ΑΕΚ Λάρνακας

Με τον Τρισκόφσκι να πετυχαίνει χατ-τρικ, η ΑΕΚ Λάρνακας επικράτησε με 3-1 του Παραλιμνίου, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα και την κορυφή της βαθμολογίας στο κυπριακό πρωτάθλημα!

Τέλος στο αρνητικό της σερί έβαλε η ΑΕΚ Λάρνακας, η οποία επικράτησε 3-1 του Παραλιμνίου, αφήνοντας πίσω της τα τρία διαδοχικά ανεπιτυχή αποτελέσματα των προηγούμενων αγωνιστικών.

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Τρισκόφσκι, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ, η ΑΕΚ έφτασε τους 57 βαθμούς και επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας, περιμένοντας το μεθαυριανό (6/3, 19:00) παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ με τη Νέα Σαλαμίνα, για να δει αν θα μπει στα πλέιοφ ως πρώτη ή ως δεύτερη.

Η ΑΕΚ μπήκε... φουριόζα στην αναμέτρηση και αφού είχε ακυρωθέν γκολ μέσω VAR στο 3', κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 8' με κεφαλιά του Τρισκόφκσι, ενώ ο ίδιος έκανε και το 2-0 στο 13', σουτάροντας εκτός περιοχής και με την μπάλα να κοντράρει και σε αμυντικό, πριν καταλήξει στα δίχτυα.,

Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές και μείωσαν στο 48' με σουτ του Έμαν, όμως η ΑΕΚ «κλείδωσε» τη νίκη της στο 82', όταν ο Τρισκόφσκι ολοκλήρωσε το χατ-τρικ του, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που πήρε ο Ναούμ από τον Πολυκάρπου.

Αναλυτικά η 26η αγωνιστική (τελευταία πριν την έναρξη των πλέι οφ):

Σάββατο 4/3
ΑΕΚ Λάρνακας-Ένωση Παραλιμνίου 3-1
(8', 13', 82' πεν. Τρισκόφσκι - 48' Έμαν)

Κυριακή 5/3
Καρμιώτισσα Πολ.-Ομόνοια (17:00)
Ακρίτας Χλώρακα-Δόξα Κατωκοπιάς (19:00)

Δευτέρα 6/3
ΑΕ Λεμεσού-Απόλλων Λεμεσού (18:00)
ΑΠΟΕΛ-Νέα Σαλαμίνα (19:00)

Τρίτη 7/3
Άρης Λεμεσού-Ανόρθωση (18:00)
Ολυμπιακός Λευκωσίας-Πάφος (19:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x