Κύπρος

Απέδρασε με γκολ στο 89' από την έδρα της ΑΕΖ και παρέμεινε ζωντανή στη μάχη της παραμονής η Δόξα

Χάρη σε ένα γκολ του Τρούγιτς στο 89', η Δόξα Κατωκοπιάς έφυγε νικήτρια (3-2) από την έδρα της ΑΕΖ, παραμένοντας ζωντανή στη μάχη της παραμονής στην κορυφαία κατηγορία της Κύπρου!

Η Δόξα Κατωκοπιάς βρέθηκε πολύ κοντά στο να υποβιβαστεί μαθηματικά από την κορυφαία κατηγορία της Κύπρου, αλλά ένα γκολ στο 89' της χάρισε τη νίκη (3-2) στην έδρα της ουραγού ΑΕΖ, διατηρώντας τη ζωντανή στη μάχη της παραμονής!

Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι έχουν ήδη υποβιβαστεί, άνοιξαν το σκορ στο 10' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σαμπό, πριν οι φιλοξενούμενοι κάνουν την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, με αυτογκόλ του Σιφνέου στο 48' και γκολ του Τρούγιτς δέκα λεπτά αργότερα (58'). Στο 73' ένα γκολ του Αντενόν ακυρώθηκε μετά από επέμβαση των VAR για οφσάιντ, ενώ στο 75' ο ΑΕΖ ισοφάρισε με όμορφο φαλτσαριστό σουτ του Ιωσηφίδη. Ωστόσο, ο Τρούγιτς ήταν εκείνος που είπε την τελευταία λέξη, σκοράροντας στο 89' και χαρίζοντας το σημαντικότατο τρίποντο στην ομάδα του.



Συναρπαστική ήταν και η έτερη αναμέτρηση της ημέρας για τα playouts του κυπριακού πρωταθλήματος, με Εθνικό Άχνας και Απόλλων Λεμεσού να έρχονται ισόπαλοι με το εντυπωσιακό 3-3, στην έδρα της πρώτης.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 με τη συμπλήρωση 20 λεπτών, χάρη στα γκολ των Ηλία (7') και Καμπρέρα (20'), με τον Απόλλων να βρίσκει απάντηση στο δεύτερο ημίχρονο, ισοφαρίζοντας με δύο τέρματα του Μπακενγκά, στο 63' και στο 70'. Ο Εθνικός πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 76', με το δεύτερο τέρμα του Ηλία στην βραδιά, ενώ ο Μπακενγκά ισοφάρισε στις καθυστερήσεις (90'+2'), ολοκληρώνοντας το χατ-τρικ του!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x