Stoiximan Super League

ΑΕΚ σε… συναγερμό

Η ήττα από τον Παναθηναϊκό έβαλε σε περιπέτειες την ΑΕΚ ακόμη και για την πρόκρισή της στα play offs. Κρίσιμο το ματς της Πέμπτης με τον Πλατανιά στα Χανιά. Πονοκέφαλος Χιμένεθ με τις κάρτες.

Μεγάλους μπελάδες έβαλε στο κεφάλι της η ΑΕΚ μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό (2-3). Τέσσερις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, η «Ένωση» είδε τη διαφορά της από Πλατανιά και Ξάνθη να μειώνεται στους δύο βαθμούς και να τίθεται σε κίνδυνο η συμμετοχή της στα play offs.

Για τους «κιτρινόμαυρους» ιδιαίτερα κρίσιμος είναι ο αγώνας της Πέμπτης με τον Πλατανιά στα Χανιά (19:30), ενώ στις εναπομείνασες αγωνιστικές έχει μόνο ένα ματς στο ΟΑΚΑ (9/4) και δύο εκτός έδρας, με Λεβαδειακό (23/4) και ΠΑΣ Γιάννινα (30/4).

Μεγαλύτερη απειλή για την «Ένωση» φαντάζει η Ξάνθη, καθώς έχει πιο εύκολο πρόγραμμα αντιμετωπίζοντας Παναιτωλικό (5/4) και Βέροια (30/4) στα Πηγάδια και Αστέρα Τρίπολης (9/4) και Λάρισα (23/4) εκτός έδρας. Ο Πλατανιάς φαίνεται πως έχει το δυσκολότερο πρόγραμμα των τριών διεκδικητών, αφού μετά την ΑΕΚ παίζει με Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (9/4), ΠΑΟΚ στα Χανιά (23/4) και Ατρόμητο στο Περιστέρι (30/4).

Πονοκέφαλος για τις κάρτες

Συν τοις άλλοις, ο Μανόλο Χιμένεθ προβληματίζεται για τις τιμωρίες βασικών παικτών. Ο Αντρέ Σιμόες συμπλήρωσε χθες επτά κάρτες και θα πρέπει να λείψει σε δύο από τα τελευταία ματς της κανονικής διάρκειας, ενώ τέσσερις έφτασε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος και θα απουσιάσει από ένα ματς. Πάντως είναι απίθανο να επιλεγούν να απουσιάσουν από το κρίσιμο ματς με τον Πλατανιά την Πέμπτη. Από το ματς αυτό θα λείψει ο Ντίντακ λόγω καρτών, αλλά εξέτισε και επιστρέφει ο Κολοβέτσιος. Στο όριο των έξι καρτών είναι ο Μάνταλος και των τριών οι Αϊντάρεβιτς, Πέκχαρτ και Αλμέιδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x