Oλλανδία

«Ενδιαφέρεται για τον Μπρένετ η ΑΕΚ»

Ρεπορτάζ στην Ολλανδία αναφέρει ότι η ΑΕΚ βρίσκεται ανάμεσα στις ομάδες που εξετάζουν το ενδεχόμενο απόκτησης από την Τβέντε του Τζόσουα Μπρένετ, ο οποίος είχε «παίξει» και για τον Παναθηναϊκό.

Το όνομα της ΑΕΚ βρίσκεται ανάμεσα σε εκείνα των Φενέρμπαχτσε, Μπεσίκτας και Μπασάκσεχιρ, αναφορικά με την πιθανότητα απόκτησης του Τζόσουα Μπρένετ από την Τβέντε.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει δημοσίευμα στον ολλανδικό Τύπο σήμερα (02/09), καταγράφοντας την δυνατότητα της «Ενωσης» να κάνει μεταγραφή μέχρι και 11 Σεπτεμβρίου, πέραν της διάθεσής της να αποκτήσει έναν δεξιό μπακ!

Παράλληλα, επισημαίνεται ότι η ολλανδική ομάδα δεν θα έλεγε «όχι» στην παραχώρησή του 29χρονου ακραίου αμυντικού. Ωστόσο, δεν αποκλείεται και να παραμείνει τελικά σε αυτήν, αφού μέχρι και τώρα δεν έχει προκύψει κάποια πρόταση.

Αξίζει να σημειωθεί πως, το όνομα του Μπρένετ είχε ακουστεί και για τον Παναθηναϊκό, τον περασμένο Ιούλιο, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ουσιαστικό ενδιαφέρον από τους «πράσινους»…

Ο Ολλανδός μπακ έχει αγωνιστεί στην καριέρα του σε Αϊντχόφεν, Χόφενχαϊμ και Φίτεσε, ενώ πήγε στην Τβέντε τον Ιανουάριο του 2022 και μετράει έξι σαυμμετοχές με δύο ασίστ, σε Ολλανδία και Ευρώπη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x