Stoiximan Super League

ΑΕΚ… τρομοκρατία

Η ανακοίνωση απομένει για να έρθει στην ΑΕΚ ο Μπουονανότε συνθέτοντας με τον Βάργκας μια μεσοεπιθετική γραμμή που θα σκορπά φόβο. Απολογείται και τιμωρείται ο Τζεμπούρ. Πολύ πιθανή προσθήκη φορ.

Παίκτης της ΑΕΚ είναι ήδη ο Ντιέγκο Μπουονανότε. Μετά την εδώ και μέρες δεδομένη συμφωνία της «Ένωσης» με τη Γρανάδα και τον 27χρονο μεσοεπιθετικό, ο παίκτης και ο ισπανικός σύλλογος τα βρήκαν για τη λύση του συμβολαίου του. Το μόνο που απομένει είναι να μπει μια προκαταβολή σε λογαριασμό του Αργεντινού άσου στην πατρίδα του για να επισημοποιηθεί το διαζύγιο και να έρθει ο ποδοσφαιριστής στην Αθήνα για μόνιμη εγκατάσταση.

Αυτό πιθανότατα δεν θα γίνει σήμερα, ωστόσο το θέμα είναι διαδικαστικό και απομένουν οι ανακοινώσεις. Ο Μπουονανότε έχει «κλείσει» στην ΑΕΚ με τριετές συμβόλαιο και ετήσιες αποδοχές περίπου 650.000 ευρώ, ενώ έχει ήδη ζητήσει τη φανέλα με το νούμερο «30» που φορούσε στη Ρίβερ και να κινηθούν οι διαδικασίες για να βρει σπίτι στην Αθήνα.

Τιμωρείται ο Τζεμπούρ, έντονες φήμες για φορ

Ο Ράφικ Τζεμπούρ θα κληθεί να δώσει σήμερα εξηγήσεις στον Τραϊανό Δέλλα για την αδικαιολόγητη απουσία του από τη χθεσινή πρωινή προπόνηση. Ο Αλγερινός επιθετικός αναμένεται να ισχυριστεί πως πίστευε πως η ομάδα είχε ραντεβού στα Σπάτα το απόγευμα και είναι στο χέρι του Τραϊανού Δέλλα πώς θα χειριστεί την υπόθεση. Πάντως πρέπει να θεωρείται δεδομένη η τιμωρία του, προς γνώση και συμμόρφωση του ιδίου και παραδειγματισμό των υπολοίπων. Μένει να φανεί τι είδους θα είναι αυτή η τιμωρία.

Το παράπτωμα του Τζεμπούρ, που ούτως ή άλλως δεν είχε εντυπωσιάσει στα φιλικά, σε συνδυασμό με τη «φτωχή» παρουσία του Μακόλεϊ Κρισάντους έχουν δημιουργήσει έντονη φημολογία πως η ΑΕΚ θα κινηθεί για σέντερ φορ, πέρα από την προσπάθεια να πάρει δεξιό μεσοεπιθετικό (με τον Λούκα της Κρισιούμα να είναι πολύ ψηλά στη λίστα) κι ενδεχομένως κεντρικό αμυντικό. Φαίνεται, λοιπόν, πως η ΑΕΚ δεν θα κάνει ακόμη μία, αλλά πιθανώς δύο ή τρεις ακόμη προσθήκες μέχρι το τέλος Αυγούστου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x