Stoiximan Super League

Τζεμπούρ και άλλοι τρεις αποχωρούν από ΑΕΚ

Παρελθόν και τυπικά αποτελεί από την ΑΕΚ ο Ράφικ Τζεμπούρ, καθώς ολοκληρώθηκε και τυπικά η συνεργασία τους. Στον ίδιο δρόμο Κρισάντους, Καραγκιολίδης και Ζουκουλίνι.

Η 1η Ιουλίου σήμανε και το τέλος της συνεργασίας της ΑΕΚ με τέσσερις ποδοσφαιριστές, πέραν του Ιβάν Μπρέσεβιτς.

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε πως παρελθόν αποτελούν οι Ράφικ Τζεμπούρ, Μακόλεϊ Κρισάντους και Φώτης Καραγκιολίδης, τα συμβόλαια των οποίων έληξαν και δεν ανανεώνονται, ενώ ολοκληρώθηκε και ο δανεισμός του Μπρούνο Ζουκουλίνι.

Ο «τρομοκράτης» στη δεύτερη θητεία του στην ΑΕΚ είχε μόλις πέντε γκολ σε 31 εμφανίσεις, αλλά σκόραρε στον ημιτελικό και τον τελικό Κυπέλλου. Ο Νιγηριανός άσος είχε 8 γκολ σε 27 εμφανίσεις σε ενάμιση χρόνο, ενώ ο Καραγκιολίδης σε μια τριετία είχε όλες κι όλες τρεις επίσημες εμφανίσεις κάτω από την εστία της «Ένωσης». Ο Μπρούνο Ζουκουλίνι δεν μπόρεσε να προσφέρει σε παραπάνω από τέσσερις λόγω τραυματισμού αγώνες.

Η ανακοίνωση:

«Ολοκληρώθηκε στις 30 Ιουνίου 2016 η συνεργασία της ΠΑΕ ΑΕΚ με τους ποδοσφαιριστές Ράφικ Τζεμπούρ, Μακόλεϊ Κρισάντους, Φώτη Καραγκιολίδη καθώς έληξε η διάρκεια των συμβολαίων τους. Επίσης, ολοκληρώθηκε και η περίοδος δανεισμού του Μπρούνο Ζουκουλίνι από τη Μάντσεστερ Σίτι. Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί τους εν λόγω ποδοσφαιριστές για την προσφορά τους και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x