Europa League

Αέρας η Σεβίλλη - Άνοιξε ο δρόμος για Κράσνονταρ

Με το δεξί μπήκε στους ομίλους του Europa η Σεβίλλη που έκανε πάρτι κόντρα στη Σταντάρ (5-1) . Με τρίποντο ξεκίνησε και η Κράσνονταρ, που έφυγε με το «διπλό» από την έδρα της Ακίσαρσπορ(0-1).

Ιδανικά ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στον 10ο όμιλο του Europa η Σεβίλλη, που έφτασε εύκολα στο εντός έδρας 5-1 κόντρα στη Σταντάρ Λιέγης.

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε η ομάδα του Μαντσίν, που άνοιξε το σκορ με εκτέλεση φάουλ του Μπανέγα μόλις στο 8ο λεπτό. Οι Βέλγοι κατάφεραν να εκμεταλλευτούν μια κακή αντίδραση έπειτα από στημένη φάση στο 39’ και απάντησαν με κοντινό σουτ του Εντζενεπό, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Μόλις δύο λεπτά αργότερα ο Βάσκεθ (41’) έκανε το 2-1 για την ομάδα της Ανδαλουσίας που μπήκε στα αποδυτήρια με το σκορ υπέρ της. Το δεύτερο ημίχρονο εξελίχθηκε σε εφιάλτη για την Σταντάρ καθώς δέχτηκε και τρίτο γκολ στο 49’ από τον Μπεν Γεντέρ, ενώ στο 70’ ο ίδιος παίκτης έκανε και το 4-1. Στο 74’ ο Μπανέγα με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.



Μεγάλο βήμα για την πρόκριση έκανε και η Κράσνονταρ. Οι Ρώσοι έφυγαν με τους τρεις βαθμούς από την Τουρκία, επικρατώντας 1-0 στην έδρα της Ακίσαρσπορ. Το γκολ του Κλάεσον από το 26ο λεπτό ήταν αρκετό για την ομάδα του Μουσάεφ, που την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται την Σεβίλλη.



H βαθμολογία στον 10ο όμιλο:
1.Σεβίλλη 3
2.Κράσνονταρ 3
3.Ακίσαρσπορ 0
4.Σταντάρ Λιέγης

Η επόμενη αγωνιστική (2η):
Πέμπτη 4/10
Κράσνονταρ - Σεβίλλη (22.00)
Σταντάρ Λιέγης - Ακίσαρσπορ (22.00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x