Ισπανία

Αφιλόξενο το «Balaidos» για τον Λουίς Ενρίκε

H αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα απέναντι στη Θέλτα ξυπνάει δυσάρεστες αναμνήσεις στον Λουίς Ενρίκε, καθώς δεν μπορεί να ξεχαστεί το περσινό ντροπιαστικό αποτέλεσμα στο «Balaidos».

Ο Λουίς Ενρίκε επιστρέφει στο γήπεδο που του δόθηκε η πρώτη ευκαιρία σαν προπονητής, μια έδρα που ωστόσο δεν του φέρνει ευχάριστες μνήμες, αφού δεν μπορεί να αγνοηθεί εύκολα το περσινό στραπάτσο της Μπαρτσελόνα.

Οι «μπλαουγκράνα» ηττήθηκαν μόλις πέντε φορές κατά τη διάρκεια του περσινού ισπανικού πρωταθλήματος, αλλά αυτή στο Βίγκο και οι διαστάσεις που πήρε το σκορ, είχαν φέρει προβληματισμό στο στρατόπεδο των Καταλανών.

Η ομάδα που μεσοβδόμαδα αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό, πριν από περίπου ένα χρόνο, στις 23 Σεπτεμβρίου του 2015, είχε «σκορπίσει» την περσινή πρωταθλήτρια Ισπανίας, νικώντας τη με σκορ 4-1.

Τα γκολ για την ομάδα του Μπερίσο είχαν πετύχει οι Νολίτο, Ιάγο Άσπας (2) και Γκουιντέτι. Για τους φιλοξενούμενους σκόραρε ο Νεϊμάρ.

Αυτή τη φορά ο Λουίς Ενρίκε θα προσπαθήσει να ξεκινήσει το ματς στο «Balaidos» με μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση για να μην επαναληφθούν τα περσινά φαινόμενα.

Επιμέλεια: Νίκος Καρφής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x