Champions League

Άφησαν ανοικτό το… εισιτήριο του Europa League!

Σε ένα ματς με ελάχιστες φάσεις, Λουντογκόρετς και Βασιλεία έμειναν στο 0-0 και έτσι η τρίτη θέση που δίνει το εισιτήριο στο Europa League θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Ch. League!

Πήραν αυτό που άξιζαν!

Λουντογκόρετς και Βασιλεία ήρθαν ισόπαλες 0-0, σε ένα ματς που οι ευκαιρίες ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός… χεριού (αλλά από τη μεριά των Ελβετών μόνο) και έτσι το εισιτήριο του Europa League θα τις περιμένει την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Περίπου 20 λεπτά χρειάστηκαν για την πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης και αυτή ήταν από τη Βασιλεία και ήρθε με τον Ζούφι στο 16ο λεπτό. Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, η εικόνα του παιχνιδιού ήταν σχεδόν ίδια, με τη Λουντογκόρετς να… περιμένει τους Ελβετούς να επιτεθούν και έτσι το 0-0 να παραμένει μέχρι τέλους.

Στο… ρελαντί κινούνταν το ματς και στο δεύτερο μέρος. Αμφότερες οι ομάδες ήταν προσεκτικές στην άμυνα, αφήνοντας την επίθεση σε… δεύτερη μοίρα. Το σκηνικό αυτό διέκοψε στο 76’ ο Ελιουνούσι, καθώς βγήκε τετ α τετ με τον Στογιάνοφ, αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων κράτησε το μηδέν. Αυτή, ήταν και η μοναδική φάση μέχρι τη λήξη, με το 0-0 να ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής:

Άρσεναλ-Παρί Σεν Ζερμέν 2-2
(45+1’ Ζιρού, 60’ αυτ. Βεράτι-18’ Καβάνι, 77’ αυτ. Ιβόμπι)

Λουντογκόρετς-Βασιλεία 0-0

Βαθμολογία του Α' Ομίλου
1. Παρί 11 (11-5)
2. Άρσεναλ 11 (14-5)
3. Λουντογκόρετς 2 (4-13)
4. Βασιλεία 2 (2-8)

Τελευταία αγωνιστική (6/12)
Βασιλεία-Άρσεναλ
Παρί Σεν Ζερμέν-Λουντογκόρετς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x