Stoiximan Super League

Άφησε ξανά εκτός αποστολής τον Ανέστη ο Χιμένεθ!

Για τρίτο σερί παιχνίδι, ο Μανόλο Χιμένεθ δεν συμπεριέλαβε τον Γιάννη Ανέστη στην αποστολή κάτι που δημιουργεί πολλά ερωτήματα. Μέσα οι Σιμόες, Τζανετόπουλος και Γιούσης.

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση και όπως φαίνεται αυτό ισχύει και στην περίπτωση του Γιάννη Ανέστη στην ΑΕΚ!

Ο Έλληνας γκολκίπερ έμεινε εκτός αποστολής από τον Μανόλο Χιμένεθ για τρίτο σερί παιχνίδι, κάτι που προκαλεί πολλά ερωτηματικά από τη στιγμή που είναι υγιής. Αντιθέτως, στην αποστολή για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό βρίσκεται ο Αντρέ Σιμόες που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του, όπως και οι Άνταμ Τζανετόπουλος, Χρήστος Γιούσης.

Εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι τραυματίες Ούρος Τσόσιτς, Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο Πατίτο που θα λύσει το συμβόλαιό του με την ομάδα αλλά και ο Άρνορ Τρίστασον που δεν υπολογίζεται.

Αναλυτικά η αποστολή: Mπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Βράνιες, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Τζανετόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Λάζαρος, Σιμόες, Μπακασέτας, Κονέ, Γαλανόπουλος, Κλωναρίδης, Γιούσης, Γιακουμάκης, Λιβάγια, Αραούχο.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x