Europa League

Άφησε στη μέση την «ανατροπή» η Βιγιαρεάλ

Έστω και αν κατάφερε να ισοφαρίσει το 0-2 σε 2-2, η Βιγιαρεάλ δεν κατάφερε να νικήσει τη Σλάβια Πράγας στο «Μαδριγάλ» για την τρίτη αγωνιστική του πρώτου ομίλου του Europa League.

Η Βιγιρεάλ ήρθε ισόπαλη 2-2 με τη Σλάβια Πράγας στο «Μαδριγάλ» για την τρίτη αγωνιστική του ομίλου του Europa League, ενώ έχανε 0-2, και δεν κατάφερε να ξεφύγει στη βαθμολογία του γκρουπ, με τις δύο ομάδες να έχουν από πέντε πόντους.

Οι Νέτσιντ και Ντάνι έκαναν το 0-2, όμως οι Τριγκέρος και Μπάκα διαμόρφωσαν το 2-2.

Οι Τσέχοι μπήκαν πιο δυνατά και έχασαν κάποιες ευκαιρίες στην εστία του «κίτρινου υποβρυχίου». Όμως, την ώρα που οι Λεβαντίνοι άρχισαν να απειλούν την εστία των φιλοξενούμενων και να ισορροπούν την κατάσταση, ο Νέτσιντ έκανε το 0-1 στο 18’, όταν δέχτηκε την μπαλιά του Σόμπολ. Το παιχνίδι έγινε «ροντέο» και η μπάλα βρισκόταν συνεχώς στις δύο εστίες, Έτσι, στο 39’ ήρθε το δεύτερο «χτύπημα» των Τσέχων. Ο Σίκορα έδωσε στον Ντάνι και αυτός με πλασέ νίκησε τον Μπάκος και έκανε το 0-2.

Αυτό το γκολ δημιούργησε νέα δεδομένα, όμως δεν άλλαξε τη μορφή της αναμέτρησης. Ετσι, στο 41’ο Φορνάλς πάσαρε στον Τριγκέρος και αυτός νίκησε τον Λάστουφκα. Η Βιγιαρεάλ, όμως, δεν έμεινε εκεί, αφού στο 44’ ο Μπονέρα έκανε τη σέντρα και ο Μπάκα ισοφάρισε.

Η Βιγιαρεάλ μπήκε πιο «φουριόζα» στο δεύτερο ημίχρονο και έχασε τριπλή ευκαιρία στο 50’ για να προηγηθεί. Το «κίτρινο υποβρύχιο» άρχισε να βρίσκει τους διαδρόμους και να απειλεί την εστία του Λάστουφκα, με τον Μακαμπού να γίνεται ο μοιραίος παίκτης για τους Ισπανούς και τον μιμούνταν οι υπόλοιποι συμπαίκτες του.

Μετά το 70’, η κούραση έφερε αλλαγές στην ενδεκάδα και την ευκαιρία των Τσέχων να κρατήσουν την μπάλα στο κέντρο και να γλιτώσουν την «ασφυκτική» πίεση των γηπεδούχων. Ο Καστιγέχο έχασε μια καλή ευκαιρία για να κάνει το 3-2 και στα τελευταία λεπτά η πίεση της Βιγιαρεάλ δεν έφερε αποτελέσματα και η «ανατροπή» της έμεινε στη μέση.


Αναλυτικά, τα αποτελέσματα:

Βιγιαρεάλ-Σλάβια Πράγας 2-2

Αστάνα-Μακάμπι Τελ Αβίβ 4-0


Βαθμολογία:
Βιγιαρέαλ 5
Σλάβια 5
Αστάνα 4
Μακάμπι 1


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x