Oλλανδία

Κοντά σε συμφωνία με τον Γκρέιαμ Πότερ ο Άγιαξ

Μία ανάσα πριν αναλάβει τη θέση του προπονητή στον Άγιαξ βρίσκεται ο Γκρέιαμ Πότερ, αφού οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία. Αισιοδοξία από πλευρά των Ολλανδών για άμεση υπογραφή συμβολαίου.

Τα κλειδιά στον Γκρέιαμ Πότερ φαίνεται να παραδίδει ο Άγιαξ, για τη θέση του προπονητή. Ο Άγγλος τεχνικός βρίσκεται πολύ κοντά στο να επιστρέψει στους πάγκους μετά τη καταστροφική του «περιπέτεια» στην Τσέλσι, αφού μια ενδεχόμενη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών φαίνεται να είναι θέμα χρόνου.

Ο Πότερ βρέθηκε στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» για να παρακολουθήσει τον «Αίαντα» απέναντι στην Εξέλσιορ (2-2) και να πάρει μια πρώτη «γεύση» από τους παίκτες άλλα και την ατμόσφαιρα των Ολλανδών.

Θυμίζουμε πως ο Άγιαξ περνάει μια από τις χειρότερες σεζόν στην ιστορία του, με την ομάδα του πρώην προπονητή της εθνικής μας, Τζον Φαν’τ Σχιπ, να βρίσκεται στη 5η θέση με 4 αγωνιστικές να απομένουν . Οι Ολλανδοί κάνουν ό,τι μπορούν για να καταφέρουν να βρεθούν στην Ευρώπη τη επομένη χρονιά και να έχουν μια νέα αρχή μετά την δύσκολη περίοδο που διανύουν μετά την αποχώρηση του Έρικ Τεν Χαγκ από το πάγκο της ομάδας το 2022.

Επιμέλεια: Βασίλης Βασιλειάδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x