Oλλανδία

Μπηχτές από τον προπονητή του Άγιαξ για τις μεταγραφές που έκανε ο Μίσλιντατ!

Μετά την γκέλα του Άγιαξ με τη Φορτούνα Σιτάρντ, ο προπονητής της ομάδας έριξε... καρφιά για τις μεταγραφές που έκανε ο «Αίαντας».

Μόνο καλά δεν έχει μπει στη σεζόν ο Άγιαξ, που μετά το 0-0 με τη Φορτούνα Σιτάρντ έμεινε στο -4 από την κορυφή της Eredivisie, έχοντας δύο σερί ισοπαλίες στο πρωτάθλημα.

Η γκέλα έφερε την αντίδραση του προπονητή, Μόρις Στάιν, που έριξε... μπηχτές για τις μεταγραφές που έκανε ο Σβεν Μίσλιντατ!

Μετά το ματς, ο κόουτς του «Αίαντα» ανέφερε ότι «είχαμε μία εσωτερική συμφωνία ότι ο Σβεν θα είναι υπεύθυνος για τις μεταγραφές. Είχα διευκρινίσει σε ποιες θέσεις θέλαμε παίκτες. Εγώ και το επιτελείο μου είχαμε παρουσιάσει τις ιδέες μας, αλλά εκείνος έκανε άλλες επιλογές.

Είναι σαφές πως έχουμε ακόμα πολλή δουλειά. Ο χρόνος θα δείξει εάν υπάρχει αρκετή ποιότητα στην ομάδα. Δεν πρόκειται να βγάλω συμπεράσματα για παίκτες από ένα ματς. Μπορώ να... ζήσω με πάικτες όπως ο Σούταλο».


Υπενθυμίζεταο πως και οι δύο συνάδελφοι προσλήφθηκαν φέτος από τον Άγιαξ, ο οποίος θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x