Oλλανδία

Ούτε τώρα ο Άγιαξ, συνεχίζει να προβληματίζει και η ΑΕΚ… χαμογελά!

Ο Άγιαξ είχε τη δεύτερή του απώλεια σε τρεις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, μένοντας στο 0-0 με τη Φορτούνα Σιτάρντ, σε ένα ματς που έκανε ντεμπούτο και ο Άκπομ. Συντριβή για την Ουτρέχτη του Μπάρκα.

Συνεχίζει να προβληματίζει ο Άγιαξ!

Ο εκ των αντιπάλων της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League είχε νέα απώλεια στο πρωτάθλημα, αφού έμεινε στο 0-0 εκτός έδρας με τη Φορτούνα Σιτάρντ. Ένα παιχνίδι στο οποίο ο Τσούμπα Άκπομ έκανε ντεμπούτο για τον Άγιαξ, αλλά δεν κατάφερε να τον βοηθήσει να αποφύγει την γκέλα, ενώ η ομάδα του Μόρις Στάιν είδε την αντίπαλό της να χάνει και πέναλτι στο ξεκίνημα!

Προσπαθεί να βρει τον εαυτό του ο Άγιαξ, ο οποίος μπροστά προσπαθεί να δημιουργήσει, αλλά έχει αμυντικά ζητήματα και κενά, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να δέχεται φάσεις! Σε καμία περίπτωση, πάντως, δεν τρομάζει, αλλά θα προσπαθήσει να βελτιωθεί σημαντικά ενόψει της έναρξης των ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων, στο διάστημα της διακοπής. Στους πέντε βαθμούς μόλις ο Αίαντας μετά από 3 αγώνες, μετράει δύο κολλητές ισοπαλίες ενώ έχει δεχτεί 3 γκολ σε ισάριθμα ματς στην Eredivisie.

Ως προς το ματς, ήταν... αυτό που λέμε «σούπα», με τις δύο ομάδες να μένουν μακριά από τον γρήγορο ρυθμό και τις καλές φάσεις. Τη μόνη μεγάλη εξ αυτών την είχαν οι γηπεδούχοι, όταν στο 10' κέρδισαν πέναλτι, αλλά ο Τιγιάνι Νόσλιν το έστειλε εκτός στόχου. Η Φορτούνα κλείστηκε καλά, με πολύ θετικό τον Δημήτρη Σιόβα, με αποτέλεσμα να κρατήσει άνετα το «μηδέν», απέναντι σε έναν «υποπαραγωγικό» Άγιαξ.

Στο άλλο ματς που έλαβε χώρα νωρίτερα, η Ουτρέχτη διασύρθηκε εντός έδρας από την Τβέντε, γνωρίζοντας ήττα με 5-1, με τον Βασίλη Μπάρκα να μαζεύει πέντε φορές την μπάλα από την εστία του, σε ένα ματς όπου αποθεώθηκε ο Τάσος Δουβίκας από τους φίλους των γηπεδούχων.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 8' με τον Σαντιάγο Χιμένεζ, ωστόσο ισοφαρίστηκαν γρήγορα με γκολ του Ράιαν Φλαμίνγκο στο 19'. Ωστόσο, από εκεί και πέρα το ματς ήταν... μονόλογος της Φέγενορντ, με τους Χιμένεζ, Στενγκς, Ουέντα και Μίντε να διαμορφώνουν το τελικό θριαμβευτικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά η 4η αγωνιστική:

Παρασκευή 1/9

Σπάρτα Ρότερνταμ - Ναϊμέγκεν 1-1

Σάββατο 2/9

Αλμέρε Σίτι - Τσβόλε 1-2
Γκόου Αχέντ Ιγκλς - Χέρενφεν 3-2
Βάλβαϊκ - Αϊντχόφεν 0-4
Χέρακλες Αλμέλο - Εξέλσιορ 3-1

Κυριακή 3/9

Ουτρέχτη - Φέγενορντ 1-5
Φόλενταμ - Τβέντε 0-2
Φορτούνα Σιτάρντ - Άγιαξ 0-0
Φίτεσε - Άλκμααρ (17:45)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x