Πορτογαλία

Αγόρασε Πέτροβιτς η Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Την απόκτηση του Ράντοσαβ Πέτροβιτς από την Ντιναμό Κιέβου ανακοίνωσε η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με τον Σέρβο αμυντικό μέσο να κοστίζει 6 εκατ. ευρώ και να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Την τέταρτη φετινή της μεταγραφή ανακοίνωσε η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η οποία γνωστοποίησε πως ενεργοποίησε τη ρήτρα ύψους 6 εκατ. ευρώ και απέκτησε τον Ράντοσαβ Πέτροβιτς από την Ντιναμό Κιέβου.

Ο 27χρονος Σέρβος αμυντικός χαφ (ήταν στο Μουντιάλ του 2010 στη Νότιο Αφρική, είχε σκοράρει στην ήττα της Εθνικής μας από τη Σερβία στα Περιβόλια πριν από δύο χρόνια) υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

«Ήταν μια εύκολη απόφαση, θα τα δώσω όλα για να καθιερωθώ στην ενδεκάδα και να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει τίτλους», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Πέτροβιτς, η ρήτρα του οποίου τοποθετήθηκε στα 60 εκατ. ευρώ.

Αυτή είναι η τέταρτη μεταγραφή για την ομάδα του Χόρχε Ζεσούς, που έχει βάλει ήδη στη μηχανή της τους Άλαν Ρουίζ (22 ετών, επιθετικός από Σαν Λορέντσο), Λούκας Σπάλβις (21 ετών, επιθετικός από Άαλμποργκ) και Φεντερίκο Ρουίζ (27 ετών, αμυντικός μέσος από Κολόν).




Η υπογραφή των συμβολαίων




Επιμέλεια: Μάρκος Κατριτζιδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x