Βέλγιο

Αγωνία για Κολοβό στην Μαλίν - Έτοιμοι να τον κρατήσουν οι Βέλγοι

Εντός της ημέρας αναμένεται ο Δημήτρης Κολοβός να υποβληθεί σε εξετάσεις, οι οποίες θα δείξουν την σοβαρότητα του τραυματισμού που αποκόμισε στον αγώνα της Μαλίν με την Λόκερεν.

Για δεύτερη φορά στην καριέρα του ο Δημήτρης Κολοβός έρχεται αντιμέτωπος με μία ρήξη χιαστών στην καριέρα του.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός τραυματίστηκε, έπειτα από μία σύγκρουση που είχε με τον Γιώργο Γκαλίτσιο στον αγώνα της Μαλίν με την Λόκερεν, και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως έχει υποστεί ρήξη χιαστών.

Όλα θα φανούν το απόγευμα, όταν ο Έλληνας άσος που αγωνίζεται ως δανεικός στην ομάδα από το Βέλγιο υποβληθεί σε μία σειρά από εξετάσεις που θα δείξουν τη σοβαρότητα του τραυματισμού του – όπως και το διάστημα που θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης.

Την ίδια στιγμή, δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Μαλίν σκοπεύει να στηρίξει τον Κολοβό και δεν αποκλείεται να καταθέσει πρόταση στον Ολυμπιακό για να τον κρατήσει και την επόμενο σεζόν στο ρόστερ της.

Οι Βέλγοι φέρονται να ισχυρίζονται πως υπάρχει οψιόν ύψους 1,5 εκατ. ευρώ από τη συμφωνία που είχαν κάνει το καλοκαίρι με τους πρωταθλητές Ελλάδας για την απόκτηση του παίκτη με τη μορφή δανεισμού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x