Αγγλία

Αλαρντάις: «Να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας κόντρα στη Λίβερπουλ»

Μόνο αν οι παίκτες της Έβερτον καταφέρουν να αποδώσουν παραπάνω από τις προσωπικές τους δυνατότητες τότε θα μπορούν να ελπίζουν σε θετικό αποτέλεσμα με την Λίβερπουλ σύμφωνα με τον Άλαρνταϊς.

Την επιθυμία του να δει τους παίκτες της Έβερτον να αποδίδουν παραπάνω από τις πραγματικές τους δυνατότητες εξέφρασε με δηλώσεις του ο Σαμ Άλαρνταϊς.

Ο νέος τεχνικός των «ζαχαρωτών» με αφορμή το αυριανό ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ υποστήριξε πως είναι ευθύνη της ομάδας να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και να δώσουν χαρά στους φίλους της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θα προτιμούσα το παιχνίδι να είναι σε δύο μήνες παρά την Κυριακή. Πρέπει οι παίκτες να έχουν περισσότερο αυτοπεποίθηση στους εαυτούς τους και όχι στα πρόσφατα αποτελέσματά του.

Πρέπει να κάνουν την καλύτερή τους εμφάνιση, να είναι γενναίοι και να βγουν στο γήπεδο με κίνητρο ότι είναι επαγγελματίες παίκτες της Έβερτον και οφείλουν να δίνουν το καλύτερό τους εαυτό σε κάθε ματς. Ωστόσο το ματς με τη Λίβερπουλ δεν είναι ένα απλό παιχνίδι, αλλά ένα ματς με ιδιαιτερότητες στο οποίο αν οι παίκτες δώσουν ένα 2-3% επιπλέον τότε θα μπορέσουμε να κοντράρουμε την αντίπαλό μας.

Το παιχνίδι είναι ειδικών συνθηκών και είναι ιδιαίτερο για όλους στην πόλη καθώς μία ήττα χρειάζεται μεγάλο διάστημα μέχρι να ξεπεραστεί. Δυστυχώς, αυτή που το παθαίνουν συχνότερα είναι της Έβερτον για αυτό και πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να πραγματοποιήσουμε την καλύτερή μας εμφάνιση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x