Ιταλία

Αλέγκρι: «Η Τορίνο μπορεί να βρεθεί στην πρώτη εξάδα»

Ο προπονητής της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου μίλησε για το αυριανό ντέρμπι με τη συμπολίτισσα Τορίνο ενώ στήριξε τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν.

Το ντέρμπι του Τορίνο απασχολεί την αθλητική επικαιρότητα της Ιταλίας και ο κόουτς της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, αναφέρθηκε σε αυτό, μιλώντας με κολακευτικά λόγια για το συγκρότημα του Σίνισα Μιχαίλοβιτς. Επιπροσθέτως ύψωσε τοίχο προστασίας στον ντεφορμέ σέντερ φορ της «Βέκια Σινιόρα», Γκονζάλο Ιγκουαΐν και ολοκλήρωσε την συνέντευξη τύπου με ειδική αναφορά σε παίκτες των πρωταθλητών Ιταλίας.

«Οι οπαδοί ήταν κοντά μας την Τετάρτη ,όπως πάντα, αλλά θα πρέπει να γίνει ξεκάθαρο πως το να κερδίζεις διαρκώς δεν είναι φυσιολογικό. Με το πέρασμα του χρόνου γίνεται ολοένα και δυσκολότερο. Κάθε σεζόν είναι διαφορετική από την προηγούμενη και η κατάκτηση του 7ου συνεχόμενου πρωταθλήματος είναι δύσκολη υπόθεση.

Το ντέρμπι με την Τορίνο είναι πάντα ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για την πόλη και τους φίλους των συλλόγων. Είναι διπλά σημαντικό για εμάς , αφού είναι ντέρμπι και αξίζει 3 βαθμούς, επομένως οφείλουμε να κερδίσουμε.

Η Τορίνο είναι πιο δυνατή σε σχέση με το παρελθόν ,μολονότι πούλησε σημαντικούς παίκτες σε άμυνα και επίθεση. Διαθέτει αθλητές που ταιριάζουν με το χαρακτήρα της και μπορεί να τερματίσει στην πρώτη εξάδα της Serie A. Όμως διαθέτουμε καλούς αμυντικούς, ικανούς να αναχαιτίσουν τη μεσοεπιθετική τους ποιότητα.

Το πιο σημαντικό στην περίπτωση του Ιγκουαΐν είναι να στηριχθεί από ολόκληρο το κλαμπ. Περίοδοι ντεφορμαρίσματος πάντα θα συμβαίνουν και πιστεύω ότι θα το ξεπεράσει.

Ο Χέβεντες αντιμετωπίζει ένα μυικό πρόβλημα. Ο Κεντίρα είναι έτοιμος και θα επιστρέψει την Τετάρτη για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Μπαρτσάλι θα προφυλαχθεί από τον αυριανό αγώνα ενώ ο Ματουιντί αναμένεται να ξεκινήσει βασικός».

Επιμέλεια: Γιώργος Κουτρέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x