Ιταλία

Αλέγκρι: «Ρωτήστε την ομάδα για Ιγκουαΐν και Πογκμπά»

Καμία σαφή απάντηση για τα μεταγραφικά σίριαλ στα οποία είναι πρωταγωνίστρια η Γιουβέντους και αφορούν τους Ιγκουαΐν και Πογκμπά δεν θέλησε να δώσει ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Με διαδοχικές… ντρίπλες απέφυγε οποιαδήποτε ερώτηση αναφορικά με τις μεταγραφικές υποθέσεις των Γκονζάλο Ιγκουαΐν και Πολ Πογκμπά ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι μετά την ολοκλήρωση του φιλικού της Γιουβέντους κόντρα στη Μελβούρνη.

Ο τεχνικός των «μπιανκονέρι» τόνισε ότι δεν θέλει να σχολιάσει οποιαδήποτε μεταγραφική ιστορία στην οποία εμπλέκεται η ομάδα του και μάλιστα υπογράμμισε στους δημοσιογράφους ότι θα πρέπει να απευθυνθούν στη διοίκηση για τέτοια ζητήματα.

«Η ομάδα θα σχολιάσει όλα αυτά τα θέματα. Δεν μιλάω για τα νέα της μεταγραφικής αγοράς. Η ομάδα αναμένεται να πάρει θέση και το μόνο πράγμα που σκέφτομαι εγώ είναι το παιχνίδι και η προετοιμασία.

Μόλις είχαμε ένα ματς και δεν είμαι σίγουρος το τι έχει συμβεί στη μεταγραφική αγορά κατά τη διάρκεια των προηγούμενων ημερών, έτσι ξαναλέω ότι προτιμώ να μιλήσω για το παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x