Oλλανδία

Μυθική μονομαχία Παυλίδη-Δουβίκα και απόλυτη μοιρασία με δέκα γκολ στο Άλκμααρ-Ουτρέχτη!

Απίστευτο ματς έγινε μεταξύ Άλκμααρ και Ουτρέχτης, με τους Τάσο Δουβίκα και Βαγγέλη Παυλίδη να πετυχαίνουν χατ τρικ και τις δύο ομάδες να μένουν ισόπαλες με σκόρ... 5-5!

Απίθανα πράγματα στην Ολλανδία με άρωμα Ελλάδας!

Άλκμααρ και Ουτρέχτη ήρθαν ισόπαλες με 5-5, σε ένα απίθανο ματς που Δουβίκας και Παυλίδης έκαναν και οι δύο χατ τρικ! Η Άλκμααρ με αυτό τον τρόπο ανέβηκε δεύτερη, ενώ η Ουτρέχτη βρίσκεται στην έβδομη θέση.

Το ματς ξεκίνησε με τον Τάσο Δουβίκα να σκοράρει δύο γκολ, στο 12' και στο 16', κάνοντας το 2-0 για την Ουτρέχτη. Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση, με τον Ντέκερ να μειώνει στο 20' και τον Παυλίδη με δύο δικά του γκολ να κάνει το 3-2 για την Άλκμααρ, πριν ο Φιργκέβερ κάνει το 3-3 για την Ουτρέχτη στο ημίχρονο!

Στο δεύτερο μέρος ο Τάσος Δουβίκας ολοκλήρωσε την τριπλέτα του για το 4-3 της Ουτρέχτης, όμως ο Ντεβίτ στο 70' είχε απάντηση για το 4-4 και ο Παυλίδης φτάνοντας και αυτός τα τρία γκολ έκανε το 5-4 για τους γηπεδούχους. Η Ουτρέχτη διαμόρφωσε στο 80' το τελικό 5-5 με τον Φαν Ντε Στρικ, που εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Δουβίκα, ο οποίος είχε συμμετοχή σε όλα τα γκόλ της ομάδας του!

Στα άλλα ματς, η Αϊντχόφεν νίκησε με σκορ 2-0 την Γκόου Αχέντ Ίγκλς, φτάνοντας τους 38 βαθμούς, δύο μόλις πίσω από την δεύτερη θέση. Ο Φέρμαν στο 14' και ο Ελ Γκάζι στο 64' διαμόρφωσαν το τελικό σκορ για τους γηπεδούχους, που δεν δυσκολεύθηκαν.

Σημαντική νίκη πήρε και η Βάλβαικ, που επικράτησε με σκορ 2-0 της Έμεν, η οποία βρίσκεται πλέον επικίνδυνα κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού, με τους Κράμερ και Λέλιφελντ να διαμορφώνουν το τελικό σκορ από πολύ νωρίς στο πρώτο ημίχρονο.

Ισόπαλες στο 1-1 έμειναν οι Ναϊμέγκεν και Σπάρτα Ρότερνταμ, ενώ σπουδαίο διπλό μέσα στη Χέρενφεν με σκορ 3-1 έκανε η Φίτεσε, ξεφεύγοντας από την τελευταία θέση και αφήνοντας τους γηπεδούχους εκτός επτάδας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής:

Αϊντχόφεν-Γκο Αχέντ Ίγκλς 2-0
(14' Φέρμαν, 64' Ελ Γκάζι)

Βάλβαικ-Έμεν 2-0
(3' Κράμερ, 28' Λέλιφελντ)

Ναϊμέγκεν-Σπάρτα Ρότερνταμ 1-1
(80' Μαρκές - 58' Φερσούρεν)

Χέρενφεν-Φίτεσε 1-3
(21' Φαν Άμερσφοορτ - 32' Μπιάλεκ, 45' Βίντοβιτς, 47' Μάνχοφ)

Άλκμααρ-Ουτρέχτη 5-5
(20' Ντέκερ, 31'/34'/78' Παυλίδης, 70' Ντε Βιτ - 12'/16'/65' Δουβίκας, 41' Φιεργκέβερ, 80' Φαν Ντε Στρικ)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x