Oλλανδία

Standing ovation για το καρέ του Βέλλιου και καθολική αποθέωση μετά το απίστευτο 13-0 της Τσβόλε!

Τα αδιανόητα επιτεύγματα του Απόστολου Βέλλιου στο απίθανο 13-0 της Τσβόλε επί της Ντεν Μπος, έχουν κάνει τον γύρω του κόσμου ενώ οι οπαδοί της ομάδας του του πρόσφεραν ένα standing ovation.

Ένα σκορ που δεν συναντάμε συχνά είδαμε στην αναμέτρηση της Τσβόλε με την Ντεν Μπος, με τους γηπεδούχους να διασύρουν με το εκκωφαντικό 13-0 τους αντιπάλους τους!

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο «δικός μας» Απόστολος Βέλλιος, ο οποίος πέτυχε το ταχύτερο χατ-τρικ στην ιστορία της δεύτερης κατηγορίας της Ολλανδίας από την έναρξη ενός αγώνα, αφού βρήκε τρία γκολ σε 11 λεπτά και συγκεκριμένα σε 11 λεπτά και 22 δευτερόλεπτα!

Μάλιστα, ολοκλήρωσε τη μοναδική του παράσταση σκοράροντας στο 27’ για να πετύχει καρέ! Ο Μεντουνιανίν (14’), ο Τάχα (20’), ο βαν ντεν Μπελτ (31’, 89'), ο Μπέλεν (59’), ο Βαν Ντεν Μπεργκ (90'+1') και ο Τι με χατ-τρικ (47’, 62’, 74’) πέτυχαν τα άλλα επτά γκολ, που διαμόρφωσαν το αδιανόητο 11-0 της Τσβόλε κόντρα στην Ντεν Μπος.



Ο Βέλλιος αγωνίστηκε για 70 λεπτά όταν και έγινε αλλαγή, με τους οπαδούς της Τσβόλε να του χαρίζουν ένα τεράστιο standing ovation για την απίθανη εμφάνισή του, με τον Έλληνα στράικερ να φτάνει τα 9 γκολ και τις 6 ασίστ στο φετινό πρωτάθλημα, με την ομάδα του να πηγαίνει… καρφί για την επιστροφή της στην Eredivisie!

«70' Ο Τόλης Βέλλιος αποχαιρετά το κοινό του. Το κατάμεστο στάδιο “MAC3PARK” ζητωκραυγάζει για τον επιθετικό που σκόραρε τέσσερα απόψε. Φεύγει και ο Ντιν Χούιμπερτς. Στις θέσεις τους μπαίνουν ο Μελάιρο Μπογκάρντε και ο Ραβ βαν ντεν Μπεργκ. (10-0)», έγραψε η Τσβόλε στο twitter.




Την ίδια ώρα, η εμφάνιση του Απόστολου Βέλλιου έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου με τον κόσμο να τον αποθεώνει τόσο για το ιστορικό χατ-τρικ του όσο και για το καρέ που πέτυχε συνολικά στο παιχνίδι. Ενδεικτικά είναι και μερικά από τα σχόλια στο twitter…

«Φαινόμενο Βέλλιος. Tι ήρωας! Πού είναι τα κασκόλ του Βέλλιου»




«Βέλλιος ο Έλληνας Θεός»




«Πρόκειται για ένα πολύ γρήγορο χατ-τρικ από τον Βέλλιο! Με αυτόν τον τρόπο ανταποδίδει την εμπιστοσύνη του προπονητή!».




«Βέλλιος χαχαχα… Κορυφαίος καραφλός», αναφέρει ένας ακόμη Ολλανδός με χιουμοριστικό τρόπο για την κόμη του Έλληνα στράικερ.




«Μπορούμε να τον πάρουμε πίσω - ο Βέλλιος σκοράρει 4 στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού της πρώτης κατηγορίας της Ολλανδίας», αναφέρει μια οπαδός της Έβερτον.




«3 χρόνια κάναμε να δούμε 4 γκολ όταν ξεκίνησε στον Ηρακλή. Σήμερα τα έβαλε σε 27'. Γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα, Απόστολε», έγραψε ένας οπαδός του Γηραιού.




«Ο Βέλλιος γιατί δεν παίζει για την Έμεν», αναρωτιέται ένας οπαδός της ομάδας που μάχεται για να αποφύγει τον υποβιβασμό από την Eredivisie.




«Βέλλιος για πρόεδρος»




«Αυτό ήταν, θα αγοράσω φανέλα του Βέλλιου»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x