Stoiximan Super League

Άλλη ΑΕΚ με Κέρκυρα

Ο Ζοσέ Μοράις θα ακολουθήσει άλλη συνταγή στη σημερινή (03/12) αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Κέρκυρα, στοχεύοντας να χτίσει σερί με το 4-4-2 σε ρόμβο. Στον πάγκο ο Πατίτο, πιθανόν και ο Τσιγκρίνσκι.

Νίκη που θα της δώσει ψυχολογία και με το οποίο θα ξεκινήσει μίνι σερί ύστερα και από το 3-0 επί του Πλατανιά στο ΟΑΚΑ αναζητά η ΑΕΚ στη σημερινή αναμέτρηση με την Κέρκυρα που είναι στα πάνω της μετά το πρόσφατο 0-0 με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Η Ένωση θα αντιμετωπίσει στις 19:30 (www.sport-fm.gr, ΣΠΟΡ FM 94.6, Novasports2) την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου στο νησί των «Φαιάκων» και σύμφωνα με τις δοκιμές που έκανε ο Ζοσέ Μοράις θα πρέπει να την περιμένουμε ελαφρώς διαφοροποιημένη. Ο Πορτογάλος τεχνικός σκοπεύει να χρησιμοποιήσει σχήμα 4-4-2 με ρόμβο και τον Πατίτο εκτός αρχικής ενδεκάδας, καθώς θεωρεί ότι καταπονήθηκε μεσοβδόμαδα στον βούρκο της Καρδίτσας και ότι δεν είναι έτοιμος να βγάλει 90λεπτό. Ίσως προστατευθεί ο Τσιγκρίνσκι λόγω του πρόσφατου τραυματισμού του.

Η πιο πιθανή ενδεκάδα είναι: Μπάρκας κάτω από τα δοκάρια, με τους Ντίντακ, Λαμπρόπουλο, Κολοβέτσιο και Γκάλο από τα αριστερά προς τα δεξιά. Ο Σιμόες θα είναι ο μοναδικός κόφτης και θα τον πλαισιώνουν, Γιόχανσον-Γαλανόπουλος, ενώ ο Μάνταλος θα είναι ο… κουμανταδόρος του παιχνιδιού της ΑΕΚ. Αραβίδης και Αλμέιδα θα είναι στην επίθεση.

Υπενθυμίζεται ότι στις 25 Οκτωβρίου είχαν αναμετρηθεί οι δύο ομάδες στο ΟΑΚΑ για το Κύπελλο και η ΑΕΚ επικράτησε 4-0 με τέρματα των Γκάλο (7'), Χριστοδουλόπουλου (78'), Πέκχαρτ (80') και αυτογκόλ του Ντιόγο (90').

*Ανεβαίνουν Πλατέλλας και Χριστοδουλόπουλος. Ο πρώτος συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις πλέον, ενώ κινείται σιγά-σιγά σε πιο υψηλούς ρυθμούς και ο έμπειρος μεσοεπιθετικός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x