Ελλάδα

Άλλη Εθνική με Αίγυπτο

Αλλαγές στην ενδεκάδα της Εθνικής ετοιμάζει ο Μίχαελ Σκίμπε για το φιλικό της Τρίτης με την Αίγυπτο. Αναχώρησε η αποστολή για Ζυρίχη.

Χωρίς προβλήματα και σε καλό κλίμα αναχώρησε στις 13:25 η αποστολή της Εθνικής ομάδας με προορισμό τη Ζυρίχη για το φιλικό κόντρα στην Αίγυπτο.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ολοκλήρωσε την εν Ελλάδι προετοιμασία του και το μεσημέρι της Δευτέρας ταξίδεψε για τη Ζυρίχη, όπου την Τρίτη θα αντιμετωπίσει την Αίγυπτο στο «Letzigrund Stadion».

Το ευχάριστο για τον Μίχαελ Σκίμπε είναι πως θα έχει διαθέσιμους όλους τους διεθνείς, συμπεριλαμβανομένων των Κώστα Μήτρογλου και Νίκου Καρέλη. Οι δύο επιθετικοί υπολογίζονται κανονικά για τη φιλική αναμέτρηση με τους Αιγύπτιους και όπως έχει δηλώσει ο Γερμανός τεχνικός την παραμονή του αγώνα με την Ελβετία, ο Νίκος Καρέλης θα βρίσκεται στις αρχικές επιλογές.

Όσον αφορά τα πλάνα του εκλέκτορα της Εθνικής για την ενδεκάδα, αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές. Εκτός από τον φορ της Γκενκ, πιθανότατα θα επιλέξει επιπλέον 4-5 νέα πρόσωπα με τους Μιχάλη Μπακάκη, Κώστα Σταφυλίδη, Γιώργο Τζαβέλλα, Δημήτρη Κουρμπέλη και Παναγιώτη Ταχτσίδη να διεκδικούν μία θέση στο αρχικό σχήμα της «γαλανόλευκης».

Ως συνήθως, ο Μίχαελ Σκίμπε δεν φανερώνει τις επιλογές του στη διάρκεια των προπονήσεων, ενώ ούτε αυτή τη φορά έχει αναφέρει κάτι στους ποδοσφαιριστές του τις τελευταίες ημέρες.

Η τελευταία προπόνηση της Εθνικής ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 19:30 στο γήπεδο που θα γίνει το ματς, στο «Letzigrund Stadion». Εξάλλου, ο διαιτητής του φιλικού θα είναι ο Ελβετός Φενταγί Σαν με βοηθούς τους συμπατριώτες του Σλάνταν Γιοσίποβιτς και Ζεν Ιβ Βιχτ.

Σωτήρης Ταμπάκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x