Stoiximan Super League

Άλλο ένα βήμα για τον τίτλο ο ΠΑΟΚ

Ξεχωριστό είναι και το αποψινό παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θέλει τη νίκη στο τοπικό ντέρμπι με τον Άρη στην Τούμπα.

Πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 34 ολόκληρα χρόνια θέλει να έρθει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται τον Άρη στην Τούμπα για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θέλει να διευρύνει το εντός έδρας σερί του, με 11 νίκες στα προηγούμενα ματς, και παράλληλα να παραμείνει η μόνη αήττητη ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα (με απολογισμό 19 νίκες και 2 ισοπαλίες).

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν ετοιμάζει κάποια έκπληξη και στη χθεσινή – τελευταία προπόνηση των «ασπρόμαυρων» έδωσε έμφαση στις στημένες φάσεις, με τους Μπίσεσβαρ, Βιεϊρίνια και Πέλκα να εκτελούν τα φάουλ και τα κόρνερ με συγκεκριμένες κομπίνες.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Πασχαλάκης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Βιεϊρίνια.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Μαουρίτσιο και ο Ολιβέιρα, με τον Μπίσεσβαρ και τον Ζαμπά στα πλάγια. «Δεκάρι» θα είναι ο Πέλκας και στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Άκπομ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x