Κύπελλο Ελλάδας

«Άλλος» Ολυμπιακός στην Ξάνθη

Με το απόλυτο θέλει να βρεθεί στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας ο Ολυμπιακός, με τον Πέδρο Μαρτίνς να δίνει χρόνο σε αρκετούς ποδοσφαιριστές.

Ευκαιρία για… ξεμούδιασμα για ορισμένους παίκτες του Ολυμπιακού στο σημερινό παιχνίδι με τον Άρη Αβάτου στην Ξάνθη, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδας (15:00, Cosmote Sport 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Πειραιώτες έχουν προκριθεί ήδη στην επόμενη φάση του θεσμού, όμως είναι γνωστό ότι θέλουν αυτό να συμβεί από την πρώτη θέση του ομίλου τους σε συνδυασμό με το «3 στα 3» στα ισάριθμα ματς.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να χρησιμοποιήσει αρκετά νέα πρόσωπα στο αρχικό σχήμα που θα παρατάξει απέναντι στην ακριτική ομάδα, ενώ οι οκτώ από τα 19 μέλη της αποστολής είναι από την Κ19 του συλλόγου!

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Χουτεσιώτης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μασούρα, Μιράντα, Νικολάου και Τσιμίκα.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Ανδρούτσος και ο Φετφατζίδης, με τον Πάρντο και τον Βρουσάι στα πλάγια. Ως επιτελικός χαφ θα αγωνιστεί ο Βοΐλης και ο Μάνος θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τζολάκης, Πέιος, Μαρτίνης, Ξενιτίδης, Μαρίνος, Νεοφυτίδης, Μπουλάρι και Τοροσίδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x