Champions League

Αλμπέρτο Μορένο: «Αν μπορούσα να εξαφανίσω έναν παίκτη της Ρεάλ θα ήταν ο Κριστιάνο»

Αν μπορούσε να εξαφανίσει έναν παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης αυτός θα ήταν σίγουρα ο Κριστιάνο Ρονάλντο, είπε ο αριστερός μπακ της Λίβερπουλ, Αλμπέρτο Μορένο. Τι δήλωσε για τον Σαλάχ.

Περιζήτητος για να κάνει δηλώσεις σε διάφορους ραδιοφωνικούς σταθμούς, ήταν μετά την πρόκριση της Λίβερπουλ στον τελικό του Champios League, o ποδοσφαιριστής της Αλμπέρτο Μορένο.

Σε ερώτηση για τον ποιον παίκτη θα εξαφάνιζε από την Ρεάλ Μαδρίτης, η απάντησή του ήταν κατηγορηματική. «Αν μπορούσα να σβήσω έναν παίκτης της Ρεάλ, είναι εύκολο. Θα ήταν ο Κριστιάνο».

Όσον αφορά τον Σαλάχ είπε πως «είναι απίστευτος παίκτης. Κάνει εξαιρετική χρονιά. Θεωρώ ότι προπονείται στο 20% γιατί φοβάται μην τραυματιστεί», ενώ πρόσθεσε χαριτολογώντας πως «ο Σαλάχ τώρα έχει το ραμαζάνι, θα φάω και θα πιω εγώ για εκείνον, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο».

Για τον τελικό του Champions League δήλωσε έτοιμος και ενθουσιασμένος να παίξει.

«Πρέπει να πω στον Κλοπ να με βάλει στον τελικό. Όλοι θέλουν να παίξουν, εγώ έχασα τη θέση μου στη βασική ενδεκάδα λόγω τραυματισμού, αλλά τώρα είμαι καλά. Έχουμε φοβερό ρόστερ και θα παλέψουμε για το τρόπαιο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x