Stoiximan Super League

Άλωσε το Αγρίνιο με σούπερ Κουλούρη ο Ατρόμητος!

Με τον Ευθύμη Κουλούρη να γίνεται ο απόλυτος πρωταγωνιστής, ο Ατρόμητος μπήκε ιδανικά στο φετινό πρωτάθλημα επικρατώντας 2-1 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο.

Γνώρισε άδοξο αποκλεισμό από το Europa League, όμως στη Σούπερ Λίγκα είναι… Ατρόμητος!

Το σύνολο του Νταμίρ Κάνταντι μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα επικρατώντας 2-1 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο και ξεκίνησε ιδανικά τον φετινό μαραθώνιο.

Απόλυτος πρωταγωνιστής του ματς ήταν ο Ευθύμης Κουλούρης, ο οποίος με δύο κεφαλιές «καθάρισε» για τους Περιστεριώτες, ενώ σε εξαιρετική μέρα ήταν και οι Γιαννούλης, ο οποίος -εκτός των άλλων- έβγαλε την ασίστ στο δεύτερο γκολ και Μανούσος. Για τους Αγρινιώτες, ξεχώρισε ο Μανά, με ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, ενώ δραστήριοι ήταν και οι Μπουσούλαζιτς (σκόρερ του πέναλτι που ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1) και Σάκιτς.

Το ματς:


Ο Παναιτωλικός ήταν αυτός που πήρε την επιθετική υπεροχή στην αρχή του ματς, με τον Ατρόμητο να δείχνει νευρικός αμυντικά. Κάτι, όμως, που δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν οι Αγρινιώτες, πριν δεχτούν το γκολ που άνοιξε το σκορ.

Με το «καλημέρα» ο Πάουλο είχε την πρώτη καλή στιγμή, όμως αστόχησε, με απευθείας εκτέλεση φάουλ από αριστερά, ενώ στο 7’ ο Μανά έφτασε με αξιώσεις μπροστά στην εστία του Ατρόμητου, όμως ο Μέγιερι μπλόκαρε το σουτ του.

Μπουσούλαζιτς (15’) και Σάκιτς (17’) προσπάθησαν να απειλήσουν για τον Ατρόμητο με σουτ που δεν ανησύχησαν τον Κυριακίδη. Ο πορτιέρε του Παναιτωλικού είχε σπουδαία απόκρουση στο 21’ όταν απομάκρυνε με τα πόδια σουτ του Μανούσου, στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία των Περιστεριωτών.

inner

Το σύνολο του Νταμίρ Κάναντι ανέβασε κατακόρυφα στροφές μετά από μισή ώρα παιχνιδιού, στριμώχνοντας τους γηπεδούχους στην περιοχή τους. Οι δύο ευκαιρίες του Σάκιτς μέσα σε δύο λεπτά έκαναν την αρχή, ενώ η τρίτη καλή στιγμή ήταν και αυτή που κατέληξε στα δίχτυα.

Ο Ούμπιδες εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και ο Κουλούρης έπιασε κεφαλιά, που μετά από κόντρες κατέληξε στα δίχτυα του Κυριακίδη για το 1-0.

Άμεση, όμως, ήταν η απάντηση του Παναιτωλικού. Ο Ρισβάνης ανέτρεψε τον Μανά μέσα στην περιοχή, με το διαιτητή Κομίνη να δείχνει σωστά το σημείο του πέναλτι και τον Μάζουρεκ να ισοφαρίζει (1-1), νικώντας τον Μέγιερι.

inner

Το δεύτερο μισό του ματς δεν είχε τον ίδιο γρήγορο ρυθμό, με τον Ατρόμητο, όμως, να είναι πιο ουσιαστικός.

Ο Παναιτωλικός ήταν και πάλι, αυτός που πήρε αρχικά τον έλεγχο επιθετικά, χωρίς όμως να δημιουργήσει ουσιαστικές ευκαιρίες στο πρώτο τέταρτο. Οι Περιστεριώτες, από την άλλη, απείλησαν με τον Μανούσο στο 65’, με σουτ που πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι.

Η είσοδος του Μπρούνο στο 66’ έδωσε «αέρα» στον Ατρόμητο, ενώ είχε καλή στιγμή στο 69’ αιφνιδιάζοντας τον Κυριακίδη που απέκρουσε ασταθώς.

inner

Στο 76’ ο Κουλούρης ξαναχτύπησε. Μετά από ασίστ του Γιαννούλη, ο 22χρονος μέσος έπιασε ξανά την κεφαλιά και νίκησε τον Κυριακίδη, διαμορφώνοντας το 2-1 για τη νίκη της ομάδας του.

Ο ρυθμός του ματς έπεσε, με τον Ατρόμητο να ελέγχει το σκορ και τον Παναιτωλικό να προσπαθεί να απειλήσει κυρίως με στημένες φάσεις, χωρίς αποτέλεσμα.

Τα στιγμιότυπα:



Το Live:



Οι συνθέσεις:


Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Λιάβας (67’ Βασιλούδης), Ντίας, Μιχάι, Πάουλο, Άργκους (87’ Μπελεβώνης), Μάζουρεκ, Έρικσον, Τσοκάνης, Μανά (84’ Βακράκος).

Στον πάγκο οι: Γιαννακόπουλος, Χαντάκιας, Ρότσα, Αγροδήμος.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μέγερι, Σάκιτς, Χατζηισαΐας, Μπουσούλατζιτς, Βασιλακάκης, Μανούσος (66’ Μπρούνο), Μάντσον, Κουλούρης (90+1 Καρασαλίδης), Ούμπιδες (66’ Μούγιακιτς), Ρισβάνης, Γιαννούλης.

Στον πάγκο οι: Θεοδωράκης, Ενσικουλού, Νάτσος, Γαρουφαλιάς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x