Stoiximan Super League

Αν ικανοποιηθεί, τους παραχωρεί ο ΠΑΟΚ

Ανοιχτός σε προτάσεις για την παραχώρηση των Κάτσε και Κάνιας που ουσιαστικά δεν υπολογίζονται από τον Λουτσέσκου είναι ο ΠΑΟΚ.

Προβληματισμένοι σχετικά με το μέλλον των δύο συγκεκριμένων παικτών που φαίνεται ότι δεν κολλάνε με τη χημεία της ομάδας είναι στον δικέφαλο του Βορρά.

Ο Εργκούς Κάτσε φαίνεται ότι δεν μπορεί να ξαναβρεί τον παλιό καλό του εαυτό στον ΠΑΟΚ και αυτό το έχει αντιληφθεί τόσο ο ίδιος, όσο και η ομάδα. Ο Αλβανός μέσος δεν χρησιμοποιείται από τον τεχνικό του δικεφάλου και οι θεσσαλονικείς είναι θετικοί στη παραχώρηση του.

Το συμβόλαιο του Κάτσε ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020 και οι ετήσιες απολαβές του είναι 250 χιλ. ευρώ. Η ρήτρα αποδέσμευσης του είναι στα 4 εκατ. ευρώ, αλλά στον ΠΑΟΚ είναι διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν με πολύ λιγότερα χρήματα. Ενδιαφέρον για τον παίκτη έχει εκδηλώσει ήδη τουρκικός σύλλογος.

Ερωτηματικό όσον αφορά το μέλλον του στην ομάδα, αποτελεί και η περίπτωση του Κάνιας. Ο 29χρονος μέσος έχει υψηλό συμβόλαιο (600.000 ετησίως) και σε καμία περίπτωση δεν έχει δικαιολογήσει τις προσδοκίες που είχαν δημιουργηθεί για αυτόν, όταν ήρθε από την Εσπανιόλ. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019, αλλά θεωρείται δεδομένο ότι αν ενδιαφερθεί ομάδα για την απόκτηση του τότε ο ΠΑΟΚ θα ανάψει το πράσινο φως, ώστε να "ξεφορτωθεί" το μεγάλο του συμβόλαιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x