Κύπελλο Ελλάδας

Αναγέννηση και στο Κύπελλο!

Μετά τη νίκη του Σαββάτου επί του Παναθηναϊκού, ο Ηρακλής ετοιμάζεται για το παιχνίδι απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας, που θα κρίνει εν πολλοίς τη συνέχεια του στη διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Την προετοιμασία του για τον αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδας με την Αναγέννηση Καρδίτσας στο Καυταντζόγλειο ολοκλήρωσε ο Ηρακλής.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα ψάξει το εντός έδρας τρίποντο ώστε να εξασφαλίσει τη συνέχεια της στο θεσμό μετά την ισοπαλία της πρώτης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος δούλεψε σήμερα με τους παίκτες του στην κατοχή μπάλας αλλά και στις στημένες φάσεις. Ο 44χρονος τεχνικός είδε όλους τους παίκτες του να συμμετέχουν κανονικά στην προπόνηση και συμπεριέλαβε 19 παίκτες στην απoστολή.

Αναλυτικά η 19μελής αποστολή για το παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας:Γιαννίκογλου, Περνίς, Καρασαλίδης, Ζιαμπάρης, Σαραμαντάς, Τσότρας, Καρλίτος, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Ρομάνο, Ζαμπάζης, Κυριακίδης, Χαντί, Στάμου, Λουκίνας, Περόνε, Τσιλιανίδης, Αμαραντίδης, Μπουλούτ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x