Ισπανία

Ανακοινώνεται ο Θεμπάγιος από την Ρεάλ Μαδρίτης

Την απόκτηση του Ντάνι Θεμπάγιος αναμένεται να ανακοινώσει στην διάρκεια της ημέρας η Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμη να ανακοινώσει σήμερα τον Ντάνι Θεμπάγιος, ο οποίος θα αποτελέσει την πέμπτη μεταγραφική της προσθήκη για φέτος.

Η συμφωνία μεταξύ των «μερένχες» και της Μπέτις έκλεισε στα 16,5 εκάτ. ευρώ και έτσι ο 20χρονος μέσος είναι έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι το 2023.

Σύμφωνα με πληροφορίες από ισπανικά μέσα, ο ποδοσφαιριστής θα παρουσιαστεί επισήμως στις 20 Ιουλίου και στη συνεχεία θα πετάξει για την Αμερική, όπου οι πρωταθλητές Ευρώπης πραγματοποιούν τα βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Αξίζει να αναφερθεί, πως οι διαπραγματεύσεις πέρασαν από χίλια κύματα μέχρι να τα βρουν οι δύο ομάδες και να ανάψει το «πράσινο φως» ο σύλλογος της Ανδαλουσίας για την μετακίνηση του παίκτη στην πρωτεύουσα της Ισπανίας.

Έτσι λοιπόν ο Ζινεντίν Ζιντάν προσθέτει ένα ακόμα «όπλο» στην φαρέτρα του, με τον Θεμπάγιος που κατέγραψε 30 συμμετοχές, πέτυχε 2 τέρματα και το ποσοστό επιτυχίας της πάσας του αγγίζει το 81%, να αφήνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Επιμέλεια: Κυριάκος Δημητρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x