Super League 2

Ανακοίνωσε Γκουεράο ο Άρης

Παίκτης του Άρη είναι από σήμερα ο Ισπανός, Αντρέου Γκουεράο Μαγιοράλ, με τον 33χρονο μέσο να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Την απόκτηση του Αντρέου Γκουεράο Μαγιοράλ για τα επόμενα δύο χρόνια ανακοίνωσε η ΠΑΕ Άρης.

Ο Ισπανός μέσος είναι 33 ετών και έχει ξεκινήσει την καριέρα από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα και έχει περάσει από τη Μάλαγα Β και Σπόρτινγκ Χιχόν, ενώ την περσινή σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Σίδνεϊ Γουόντερερς, ομάδα από την Αυστραλία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Αντρέου Γκουεράο στον ΑΡΗ

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Αντρέου Γκουεράο Μαγιοράλ.

Ο 33χρονος Ισπανός μέσος βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ομάδας μας και, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Σίμο Ορφανίδη, υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΑΡΗ.

Ο Αντρέου Γκουεράο Μαγιοράλ γεννήθηκε 17/06/1983 στη Βαρκελώνη.
Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στις περίφημες ακαδημίες στην Μπαρτσελόνα, φτάνοντας μέχρι τη Β’ ομάδα, στην οποία αγωνίστηκε δύο σεζόν (2003-2005).

Επόμενοι σταθμοί στην καριέρα του ήταν Μάλαγα Β και η Σπόρτινγκ Χιχόν (41 συμμετοχές και 1 γκολ). Ακολούθησαν η Πολόνια Βαρσοβίας (34 συμμετοχές και 1 γκολ), η Οκλαντ Σίτι στη Ν. Ζηλανδία, η Ντιναμό Τυφλίδας και η πολωνική Λέγκια Γκντανσκ.

Το 2013 επέστρεψε στην Ισπανία για λογαριασμό της Ρασίνγκ Σανταντέρ (65 συμμετοχές και 2 γκολ) και πέρυσι βρέθηκε στην Αυστραλία όπου φόρεσε την φανέλα των Σίδνεϊ Γουόντερερς (27 συμμετοχές και 3 γκολ).

«Ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα»

Ο Αντρέου Γκουεράο Μαγιοράλ, μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που όλα πήγαν καλά και θα αγωνιστώ σε μια μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο ΑΡΗΣ. Γνωρίζω ήδη πολλά πράγματα για τη νέα μου ομάδα. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, προκειμένου ο ΑΡΗΣ να πετύχει τους στόχους του και να επιστρέψει στη Superleague. Ανυπομονώ να γνωρίσω τον προπονητή και τους νέους μου συμπαίκτες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x