Αγγλία

Ανακοίνωσε τον «πασπαρτού» Νόρντβαϊτ η Γουέστ Χαμ

Την απόκτηση του Χάβαρντ Νόρντβαϊτ με ελεύθερη μεταγραφή από την Μπορούσια Γκλάντμπαχ ανακοίνωσε η Γουέστ Χαμ. Πενταετές συμβόλαιο θα υπογράψει ο διεθνής Νορβηγός αμυντικός μέσος.

Τον προγραμματισμό για το στήσιμο της Γουέστ Χαμ της νέας σεζόν έχουν ξεκινήσει οι άνθρωποι του αγγλικού συλλόγου, με τα «σφυριά» να ανακοινώνουν σήμερα την απόκτηση του Χάβαρντ Νόρντβαϊτ.

Ο διεθνής Νορβηγός μέσος αποκτήθηκε ως ελεύθερος από την Μπορούσια Γκλάντμπαχ, θα ενσωματωθεί στην ομάδα την 1η Ιουλίου, ενώ το συμβόλαιο που θα υπογράψει θα έχει διάρκεια πέντε χρόνων.

«Είχα πάντα όνειρο να αγωνιστώ στην Premier League και τώρα μου δίνεται αυτή η ευκαιρία με την Γουέστ Χαμ. Ανυπομονώ να ξεκινήσω. Αυτή η ομάδα έχει κάτι το ιδιαίτερο, ένα πνεύμα που θεωρώ ότι μπορώ να ταιριάξω. Θα δουλέψω σκληρά και ελπίζω να ζήσω ωραίες στιγμές», ανέφερε.

Ο 25χρονος άσος, που μπορεί να αγωνιστεί από στόπερ μέχρι κεντρικό χαφ, ξεκίνησε την καριέρα του στην Χάουγκεσουντ, το 2007 μεταγράφηκε στην Άρσεναλ, όμως δεν αγωνίστηκε ποτέ με την πρώτη ομάδα των «κανονιέρηδων», που τον παραχώρησαν δανεικό -κατά σειρά- σε Σαλαμάνκα, Λίλεστρομ και Νυρεμβέργη.

Οι εμφανίσεις του με την τελευταία κέντρισαν το ενδιαφέρον της Μπορούσια Γκλάντμπαχ, η οποία τον έκανε δικό της τον Δεκέμβριο του 2010. Έκτοτε αγωνίστηκε σε 187 παιχνίδια, σκόραρε 12 γκολ, ενώ μέσω των «πουλαριών» κέρδισε και την κλήση του στην εθνική Νορβηγίας.

Να θυμίσουμε πως η Γουέστ Χαμ έχασε την τελευταία αγωνιστική το εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa League, καθώς ηττήθηκε από την Στόουκ με 2-1, έμεινε στους 62 βαθμούς και έπεσε εκτός εξάδας.

Δείτε τον Νόρντβαϊτ εν δράσει



Επιμέλεια: Μάρκος Κατριτζιδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x