Ισπανία

Ανανεώνει με Ρεάλ και πάει Εσπανιόλ ο Χεσέ Ροντρίγκεζ

Στην Εσπανιόλ θα αγωνιστεί -εκτός απρόοπτου- τη νέα σεζόν ο Χεσέ Ροντρίγκες, ο οποίος σύμφωνα με ισπανικά Μέσα θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης και θα δοθεί δανεικός στους Καταλανούς.

Τα «γαλανόλευκα» της Εσπανιόλ θα φοράει τη νέα σεζόν ο Χεσέ Ροντρίγκεθ, καθώς όπως αναφέρει η «Sport» είναι θέμα χρόνου ο δανεισμός του στον Καταλανικό σύλλογο.

Ο Κίκε Σάντσες Φλόρες ήρθε σε επικοινωνία με τον 23χρονο εξτρέμ, του ανέλυσε το πλάνο του στο οποίο θα έχει βασικό ρόλο και τον έπεισε να αποδεχθεί την πρόταση της Εσπανιόλ για μονοετές δανεισμό.

Η μετακίνησή του από την Μαδρίτη στη Βαρκελώνη θα ολοκληρωθεί όμως αφού ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία θα επεκτείνει τη συνεργασία τους ως το 2021.

«Του εύχομαι τα καλύτερα. Φυσικά και θα τον συμβούλευα να πάει, η εμπειρία μου ήταν εκπληκτική», είπε στην εκπομπή «El Partido de las 12» του «Cadena Cope» ο συμπαίκτης του στη Ρεάλ Λούκας Βάσκεθ, που αγωνίστηκε τη σεζόν 2014-2015 δανεικός στην Εσπανιόλ.

Ο Χεσέ είχε φέτος έξι γκολ και οκτώ ασίστ σε 36 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ξεκινώντας όμως μόλις οκτώ φορές στο βασικό σχήμα αρχικά υπό τον Ράφα Μπενίτεθ και εν συνεχεία από τον Ζινεντίν Ζιντάν.

Επιμέλεια: Μάρκος Κατριτζιδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x