Ισπανία

Έκλεισε Γκίδο Ροντρίγκες για τη νέα σεζόν η Μπαρτσελόνα

Σούπερ κίνηση από την Μπαρτσελόνα, η οποία έφτασε σε συμφωνία με τον Γκίδο Ροντρίγκες και τον αποκτά ως ελεύθερο για τη νέα σεζόν.

Σε μια εξαιρετική κίνηση ενόψει της νέας σεζόν προχώρησε η Μπαρτσελόνα! Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο έγκυρος Αργεντινός δημοσιογράφος, Γκαστόν Εδούλ, οι Καταλανοί έχουν δώσει τα χέρια με τον Γκίδο Ροντρίγκες, ο οποίος αποχωρεί ως ελεύθερος από την Μπέτις στα τέλη του Ιουνίου.

Πρόκειται για μία πολύ σημαντική με την οποία οι «μπλαουγκράνα» θα ενισχυθούν στον άξονά τους, με τον 30χρονο Αργεντινό με ιταλικό διαβατήριο χαφ να μετακομίζει στη Βαρκελώνη ως ελεύθερος.

Ο Ροντρίγκες μετακόμισε για πρώτη φορά στην Ευρώπη το 2020, όταν και υπέγραψε στην Μπέτις με τη φανέλα της οποίας αγωνίζεται τα 4 τελευταία χρόνια, έχοντας γράψει 171 ματς με 9 γκολ.

Είχε ξεκινήσει από τις ακαδημίες της Ρίβερ Πλέιτ, πέρασε από την πρώτη ομάδα, ενώ αγωνίστηκε επίσης σε Ντεφένσα Χουστίθια, Τιχουάνα και Κλαμπ Αμέρικα. Ο 30χρονος αμυντικός μέσος είναι επίσης 29 φορές διεθνής με την Αργεντινή, αλλά στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο που κατέκτησε η χώρα του απουσίαζε λόγω τραυματισμού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x