Αγγλία

Ανανέωσε μέχρι το 2024 στη Λίβερπουλ ο Τζο Γκόμες

Ο 21χρονος αμυντικός ταλαιπωρείται από τραυματισμό, όμως οι «Reds» του έδειξαν έμπρακτα πόσο πιστεύουν σε εκείνον.

Παρά το γεγονός ότι ταλαιπωρείται από τραυματισμό, η Λίβερπουλ έσπευσε να δέσει το μέλλον του Τζο Γκόμες για πέντε ακόμα χρόνια στο «Άνφιλντ», προσφέροντάς του νέο συμβόλαιο μέχρι το 2024.

Ο 21χρονος αμυντικός έχει κάνει 18 εμφανίσεις αυτή τη σεζόν και αποτελεί την καρδιά της άμυνας των «Reds» δίπλα στον Φαν Ντάικ.

Την προηγούμενη εβδομάδα υπέστη τραυματισμό στο αριστερό του πόδι μετά από ένα τάκλιν σε παίκτη της Μπέρνλι και θα μείνει εκτός δράσης για έξι εβδομάδες.

Ο Άγγλος διεθνής έγινε μέλος της Λίβερπουλ το 2015 και υπέφερε ξανά από τραυματισμό τη σεζόν 2016-17 στον αστράγαλό του.

«Υπήρχαν πολλά σκαμπανεβάσματα, είναι η τέταρτη σεζόν μου εδώ και καθεμία είναι διαφορετική. Προφανώς θα ήθελα να έχω λιγότερους τραυματισμούς, αλλά είναι όλα μέρος του ταξιδιού. Έμαθα πολλά. Υπήρχαν και πολλές καλές στιγμές στο γήπεδο. Μαθαίνω από έναν σπουδαίο μάνατζερ και έχω όλα τα εργαλεία γύρω μου για να εξελιχθώ. Ανυπομονώ. Όλα τα σημάδια δείχνουν που πάει η ομάδα μου», ανέφερε ο Γκόμες μετά την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x