Κύπελλο Ελλάδας

Αναστασιάδης: «Δεν είναι τόσο θέμα των προπονητών, αλλά των ποδοσφαιριστών»

Ο τελευταίος προπονητής που οδήγησε τον ΠΑΟΚ σε τίτλο σχολίασε τον αποψινό τελικό Κυπέλλου του «δικεφάλου του Βορρά» κόντρα στην ΑΕΚ.

Τα δεδομένα της αποψινής «μάχης» ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ανέλυσε ο Άγγελος Αναστασιάδης, μιλώντας στη «Metrosport».

«Σε κάθε τελικό μετράει ποιος δείχνει ότι το θέλει περισσότερο. Ο ΠΑΟΚ έχει περισσότερα χρόνια να το κατακτήσει και ίσως παίξει ρόλο κι αυτό» είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Το θέμα είναι κάθε ποδοσφαιριστής να φτιάξει ψυχολογικά τον ίδιο του τον εαυτό. Δεν είναι θέμα τόσο των προπονητών, όσο κυρίως των παικτών. Ο καθένας πρέπει να προετοιμάσει τον εαυτό του».

Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος επεσήμανε: «Περιμένω ένα κλειστό ματς. Δύσκολα θα μπούνε πολλά γκολ και θεωρώ ότι έχει σημασία ποια ομάδα θα προηγηθεί». Εξέφρασε, τέλος, την δυσφορία του για το γεγονός ότι πέρασε από χίλια κύματα το θέμα του γηπέδου του τελικού: «Υπάρχουν γήπεδα στην χώρα μας τα οποία είναι παρατημένα ενώ είμαστε στο 2017. Για μένα το βασικό είναι να κυλήσουν όλα ομαλά, να πάνε και να γυρίσουν όλοι με ασφάλεια στα σπίτια τους και γι' αυτό πρέπει όλοι να βοηθήσουμε να γίνει ένας σωστός αγώνας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x