Stoiximan Super League

Ανασύνταξη εν όψει Τούμπας για ΑΕΚ

Επιστροφή στην ελληνική πραγματικότητα για την ΑΕΚ, που δεν μένει στην ήττα με 3-0 από τον Άγιαξ και στρέφεται στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Η ΑΕΚ επέστρεψε με βαριά ήττα από το Άμστερνταμ. Αδικώντας την προσπάθεια που έκανε κυρίως στο πρώτο μέρος, έχασε με 3-0 και είδε το ευρωπαϊκό της αήττητο που μετρούσε 14 σερί ματς να σταματά άδοξα. Η ήττα της Μπενφίκα από την Μπάγερν στη Λισαβόνα αφήνει ανοιχτό το «παράθυρο» για κάτι περισσότερο από συλλογή εμπειριών, αλλά το ματς με τους «αετούς» στο ΟΑΚΑ αργεί ακόμη (2 Οκτωβρίου).

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ήδη στρέψει την προσοχή τους στο ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την τέταρτη αγωνιστική της Super League γνωρίζοντας πως το πρωτάθλημα παραμένει σε πρώτο πλάνο.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει περισσότερες επιλογές στη διάθεσή του και αναμένεται να χρησιμοποιήσει από την αρχή ΚΑΙ τους τρεις παίκτες που χθες απουσίαζαν λόγω τιμωρίας, Λιβάγια, Μπακασέτα και Λόπες. Θεωρείται δύσκολο να γίνει μεγάλο rotation, πάντως, καθώς αυτό λογικά θα συμβεί στο ματς Κυπέλλου της Τετάρτης (26/9) με τη Λαμία στο ΟΑΚΑ.

Εκτός μάχης παραμένει ο ανέτοιμος Λούκας Μπογέ, που μέσα στην εβδομάδα θα κάνει το τεστ ετοιμότητας που θα δείξει οριστικά αν θα επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς ή θα χρειαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση για το πρόβλημα στους κοιλιακούς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x