Γερμανία

Ανατροπή για την Μπάγερν με πρωταγωνιστή τον Κομάν

Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ δυο φορές, η Μπάγερν με δυο γκολ του Κομάν επικράτησε 3-2 εκτός έδρας της Άουγκσμπουργκ για την 22η αγωνιστική στην Μπουντεσλίγκα.

Δυσκολεύτηκε, αλλά τα κατάφερε η Μπάγερν Μονάχου στην έδρα της Άουγκσμπουρκ. Με ανατροπή και μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κομάν, οι Βαυαροί νίκησαν 3-2 στο παιχνίδι που άνοιξε το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής στην Μπουντσελίγκα.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 1’ με αυτογκόλ του Γκορέτσκα. Η απάντηση για την Μπάγερν Μονάχου ήρθε στο 17’ όταν ο Κομάν ισοφάρισε σε 1-1.

Η Άουγκσμπουργκ, όμως, συνέχισε να βάζει δύσκολα στους Βαυαρούς και με τέρμα του Γουόν στο 23’ πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ. Ο Κομάν, ξανά, για την Μπάγερν ισοφάρισε σε 2-2 λίγο πριν από τη λήξη του ημιχρόνου και έδωσε το… σύνθημα για την ανατροπή.
Μια ανατροπή που ήρθε εν τέλει όταν στο 53’ ο Αλάμπα έκανε το 2-3 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Με αυτή τη νίκη (ένατη στα τελευταία 10 ματς) η Μπάγερν έφτασε τους 48 βαθμούς, δυο πίσω από την πρωτοπόρο Ντόρντμουντ, η οποία έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. Από την άλλη, η Άουγκσμπουργκ έμεινε στους 18 και τη 15η θέση της βαθμολογίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x