Γερμανία

Αρνείται να χάσει: Η Λεβερκούζεν έχει αποφύγει 5 ήττες τον τελευταίο μήνα μετά το 88ο λεπτό!

Η σεζόν που διανύει η Λεβερκούζεν είναι μοναδική, με την ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο να αρνείται να χάσει και να βγάζει τρομερό χαρακτήρα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Τέλος στην ξηρασία έβαλε η Λεβερκούζεν! Η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο οριστικοποίησε την προηγούμενη αγωνιστική την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος της ιστορίας της. Η μαγική σεζόν της Μπάγερ συνεχίζεται, πάντως, αφού έχει μπροστά της τόσο τον τελικό του Κυπέλλου, όσο και τα ημιτελικά του Europa League.

Πέραν του εξαιρετικού ποδοσφαίρου που παίζει η Λεβερκούζεν φέτος, βγάζει στον αγωνιστικό χώρο και τρομερό χαρακτήρα. Αρνείται να χάσει και παραμένει αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις. Δείγμα αυτού είναι και ο τελευταίος ενάμιση μήνας της γερμανικής ομάδας, όπου απέφυγε την ήττα σε πέντε αγώνες από το 88ο λεπτό και μετά.

Η αρχή έγινε στις 7 Μαρτίου. Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε να ισοφαρίσει με γκολ στο 90’+2’ και να φύγει με το 2-2 από την έδρα της Καραμπάγκ. Μία εβδομάδα αργότερα (14/03), η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο έχανε μέσα στο γήπεδό της ως και το 3ο λεπτό των καθυστερήσεων. Εν τέλει, βρήκε δύο γκολ (90’+3’ και 90’+’7), έκανε την ανατροπή και επικράτησε 3-2 των Αζέρων για να προκριθεί στους «8» του Europa League.

Στις 30 Μαρτίου, κατάφερε να κάνει την ανατροπή απέναντι στην Χοφενχάιμ και να επικρατήσει με σκορ 2-1. Η ισοφάριση ήρθε στο 88’ και στο 90’+2’ ήρθε το δεύτερο τέρμα.

Ακολούθησε στις 18 Απριλίου η ισοφάριση απέναντι στη Γουέστ Χαμ (1-1), διατηρώντας το αήττητο στη σεζόν και εξασφάλισε την πρόκριση στους «4» της Ευρώπης με γκολ στο 89’.

Και μόλις χθες, την Κυριακή (21/04), ήρθε η ισοφάριση στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων στην έδρα της Ντόρτμουντ, με το τελικό 1-1 να κρατά την Λεβερκούζεν χωρίς ήττα στη σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x