Stoiximan Super League

Ανδρούτσος: «Ολυμπιακός είμαστε πρέπει να πάμε για τη νίκη»

Νίκη στο πρώτο παιχνίδι με την Πλζεν για να έχει, προβάδισμα είναι ο στόχος του Ολυμπιακού όπως τόνισε ο Θανάσης Ανδρούτσος

Νίκη στο πρώτο παιχνίδι με την Πλζεν για να έχει, από την πρώτη στιγμή, προβάδισμα για την πρόκριση είναι ο στόχος του Ολυμπιακού όπως τόνισε ο Θανάσης Ανδρούτσος στην κάμερα του Olympiacos TV μετά το χθεσινό φιλικό με την Νότινγκχαμ Φόρεστ.

«Δείξαμε ένα πάρα πολύ καλό πρόσωπο. Βγάλαμε πράγματα που δουλεύουμε στην προπόνηση, κάναμε πολύ καλό παιχνίδι. Και αμυντικά και επιθετικά. Τακτικά ήμασταν πολύ καλοί. Βέβαια υπήρξαν κάποια μικρά λαθάκια, αλλά αυτό είναι καλύτερο για εμάς, γιατί θα τα διορθώσουμε, για τον μεγάλο αγώνα που έρχεται, κόντρα στην Πλζεν», ανέφερε για το φιλικό και συνέχισε:

«Ήταν μία πολύ καλή προετοιμασία, δυνατή. Φέτος έγιναν κάποιες προσθήκες πολύ σημαντικές, που θα μας βοηθήσουν, ένας κορμός από πέρυσι έχει μείνει, οπότε είμαστε πολύ καλά», υποστήριξε και κατέληξε κάνοντας μια αναφορά στα ματς με την Πλζεν...

«Εμείς θα μελετήσουμε αυτή την εβδομάδα την Πλζεν. Ο Ολυμπιακός είμαστε, πρέπει να περιμένουμε τη νίκη, γιατί αυτό θα μας εξασφαλίσει σίγουρα ένα αβαντάζ, γιατί μετά στο γήπεδό μας πιστεύω έχουμε το πάνω χέρι, με τον κόσμο και πιστεύω ότι θα είναι πολύ θετικό για εμάς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x