Ισπανία

Ανεβάζει ρυθμούς ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Δύο εβδομάδες πριν από τον τελικό του Champions League μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ οι άνθρωποι της «Βασίλισσας» αγωνιούν για την κατάσταση του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Αντίστροφα μετράει η Ρεάλ Μαδρίτης για τον τελικό της 26ης Μαΐου με τη Λίβερπουλ στο «Ολιμπίσκι» του Κιέβου, στον οποίο θα διεκδικήσει το 3ο συνεχόμενο Champions League. Οι ιθύνοντες των «μερένχες» έχουν στρέψει τα βλέμματά τους στον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος τους τρόμαξε στο προ εβδομάδος «κλάσικο» με την Μπαρτσελόνα.

Ο Πορτογάλος επιθετικός αποχώρησε τραυματίας από το «Camp Nou» και έκτοτε παραμένει ανενεργός για τον προπονητή του, Ζινεντίν Ζιντάν. Το θετικό για τους φίλους της Ρεάλ Μαδρίτης είναι πως ο CR7 επέστρεψε στις προπονήσεις και μάλιστα πόσταρε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από το προπονητικό κέντρο του συλλόγου.

Όλα λοιπόν συντείνουν πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα προλάβει τον τελικό του Champions League. Στο μεταξύ, ο Πορτογάλος φορ και ο στόπερ Σέρχιο Ράμος έμειναν εκτός αποστολής από το ματς πρωταθλήματος με τη Θέλτα (12/5).

Back on track ??????

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x