Stoiximan Super League

Ανεβάζει ρυθμούς ο Περέιρα στον ΠΑΟΚ

Ευχάριστα νέα επιφύλαξε η σημερινή μέρα στον ΠΑΟΚ μετά τη νίκη επί του Λεβαδειακού, καθώς ο Φακούντο Περέιρα ανέβασε ρυθμούς δείχνοντας ότι σύντομα θα επιστρέψει στη διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς.

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ μετά την υπερπολύτιμη νίκη κόντρα στον Λεβαδειακό, με τον Βλάνταν Ίβιτς να βλέπει τον Φακούντο Περέιρα να βγάζει το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης χωρίς πρόβλημα και να φουλάρει για την επιστροφή του.

Οι υπόλοιποι παίκτες που αγωνίστηκαν στο ματς με τον Λεβαδειακό ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας ενώ οι υπόλοιποι έκαναν πρόγραμμα που περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής, τακτικής, passing game και τελειώματα.

«Ο ΠΑΟΚ μπήκε νικηφόρα στο 2017 έφτασε τις πέντε σερί επιτυχίες σε όλες τις διοργανώσεις και τώρα προετοιμάζεται για να τις κάνει έξι.

Οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου που αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στον Λεβαδειακό ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης με ασκήσεις στο γυμναστήριο και την πισίνα των εγκαταστάσεων της Νέας Μεσημβρίας.

Οι παίκτες που πέρασαν ως αλλαγή είτε δεν αγωνίστηκαν έκαναν πρόγραμμα που περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής, τακτικής, passing game και τελειώματα. Ο Φακούντο Περέιρα ακολούθησε το μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης δίχως να αισθανθεί ενοχλήσεις στην περιοχή του κοιλιακού και τις επόμενες μέρες αναμένεται να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς.

Την Πέμπτη (05.01) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 12:00 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας», αναφέρει το δελτίο τύπου της ΠΑΕ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x