Stoiximan Super League

Ανέστης: «Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός απ’τη νίκη στη Λεωφόρο»

Σύνθημα για νέα νίκη της ΑΕΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό έστειλε ο Γιάννης Ανέστης.

Ιδιαίτερα αισιόδοξος για το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό απέναντι στην Λεωφόρο παρουσιάστηκε ο Γιάννης Ανέστης. Μιλώντας στη Nova, ο γκολκίπερ της ΑΕΚ τόνισε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα κάνουν τα πάντα για να διπλασιάσουν τις νίκες τους κόντρα στους πράσινους.

«Ναι μεν ο αντίπαλος θα είναι ίδιος όπως στο τελευταίο ματς, αλλά θα παίξουμε στην έδρα του Παναθηναϊκού και είναι λογικό να προσπαθήσουν να νικήσουν για να μην τερματίσουν τελευταίοι. Εμείς απ' την πλευρά μας θα μπούμε απ' το πρώτο λεπτό για τη νίκη, ώστε να μείνουμε ακόμα πιο κοντά στον ΠΑΟΚ και μετά θα δούμε τι θα γίνει».

Η αλλαγή στην εικόνα της ΑΕΚ μακριά από την έδρα της, απ' τη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Μανόλο Χιμένεθ, σε κάνει πιο αισιόδοξο ενόψει του αγώνα στη Λεωφόρο; «Εννοείται πως είναι ένα "όπλο" για εμάς, αλλά δουλεύουμε καθημερινά για να νικάμε σε όλα τα παιχνίδια. Θα πάμε στη Λεωφόρο για να κάνουμε απ' την αρχή το παιχνίδι μας και πιστεύω ότι στο τέλος όλα θα πάνε καλά».

Έχει η ΑΕΚ περιθώριο για νέα απώλεια βαθμών; «Αν θέλουμε να κατακτήσουμε την πρώτη θέση, δεν υπάρχει άλλο περιθώριο για νέα απώλεια βαθμών».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x