Γενικά

Άνετα η Παρί, 4-0 την Λέστερ (video)

Την τρίτη της νίκη στο International Champions Cup σημείωσε η Παρί, η οποία μετά τις τριάρες με Ίντερ και Ρεάλ Μαδρίτης, φιλοδώρησε τη Λέστερ με τέσσερα τέρματα.

Μπορεί ο Ιμπραΐμοβιτς να άφησε το Παρίσι για το Μάντσεστερ, όμως η Παρί Σεν Ζερμέν ξεκινάει τη σεζόν με το πόδι στο γκάζι. Οι Παριζιάνοι σημείωσαν την τρίτη διαδοχική τους νίκη στο International Champions Cup, επικρατώντας της Λέστερ με 4-0.

Σε ένα κατάμεστο γήπεδο, η Παρί σκόρπισε την πρωταθλήτρια Αγγλίας, μετά τις Ίντερ (3-1) και Ρεάλ Μαδρίτης (3-1).

Ο Έντισον Καβάνι άνοιξε το σκορ στο 26’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και τον Νανιταμό Ικονέ να διπλασιάζει τα τέρματα των Παριζιάνων στο 45’.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι αλλαγές ήταν πολλές, αλλά η Παρί δεν έριξε τις στροφές, πετυχαίνοντας άλλα δύο τέρματα με τον Λούκας στο 65’ και τον Έντουαρντ στο 90’.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


Λέστερ: (Ρανιέρι) - Σμάιχελ, Ερνάντεζ (Σίμπσον 46’), Χουτ, Μόργκαν, Τσίλγουελ (Φουκς 46’), Μαχρέζ (Γκρέι 65’), Μεντί (Κινγκ 66’), Αμαρτέι (Ντρινκγουότερ 46’), Σλουπ (Ολμπράιτον 46’), Ουγιόα, Οκαζάκι (Μούσα 46’)

Παρί Σεν Ζερμέν: (Έμερι) – Αρεόλα, Μενιέ (Οριέ 80’), Νταβίντ Λουίζ (Κριχόβιακ 61’), Κιμπέμπε ( Ζορσέν 79’), Μάξγουελ (Κουρζάβα 80’), Σταμπούλι (Λούκας 61’), Ικονέ (Έντουαρντ 79’), Παστόρε (Ραμπιό 61’), Μότα (Νκούνκου 61’), Ντι Μαρία (Καλεγκάρι 61’), Καβάνι (Μπεν Αρφά 61’)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x