Stoiximan Super League

Άνετος και ωραίος ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός δεν συνάντησε καμία αντίσταση από τον Ηρακλή και παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο, επικράτησε πολύ εύκολα με 3-0 και πήρε ένα ακόμη τρίποντο. Βιάνα, Ελιουνούσι και Φορτούνης οι σκόρερ!

Έτσι τίμησε τα θύματα της «θύρας 7» ο Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκοι» απέδωσαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο, δεν βρήκαν καμία αντίσταση από τον Ηρακλή και έφτασαν για… πλάκα στο τελικό 3-0, προσθέτοντας ακόμη ένα τρίποντο στην βαθμολογική τους συγκομιδή!

inner

Ο Βιάνα με κεφαλιά στο 2’ άνοιξε το σκορ, για να έρθει ο Ελιουνούσι να σκοράρει με τον ίδιο τρόπο στο 42’! Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Φορτούνης στο 56ο λεπτό. Για πρώτη φορά βασικός και θετικότατος ο Ρομαό, εξαιρετικό παιχνίδι από τους Σεμπά, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας.

Το ματς



Με τα… μπούνια μπήκε ο Ολυμπιακός στο ματς. Οι «ερυθρόλευκοι» βρήκαν το πολύ γρήγορο γκολ που θα τους έλυνε τα πόδια και θα έκανε πιο εύκολο το έργο τους. Πριν καν συμπληρωθούν δύο λεπτά στην αναμέτρηση και μετά την εκτέλεση κόρνερ του Σεμπά, ο Βιάνα ξεμαρκαρίστηκε και με καρφωτή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ.

inner

Στο επόμενο πεντάλεπτο, είχαμε δύο υποδείξεις οφσάιντ από τον β’ βοηθό (Δημήτρης Τζαφόλιας) για οφσάιντ στον Κούρο. Η μία εξ αυτών στο 7ο λεπτό ήταν λανθασμένη, η επόμενη σωστή (9’). Ο Ολυμπιακός απείλησε ξανά στο 16’ αλλά ο Χουάντερσον μπλόκαρε το σουτ του Σεμπά. Ο Τζαφόλιας υπέδειξε για ακόμη μια φορά τον Κούρο σε θέση οφσάιντ στο 29’, αλλά έκανε λάθος, και τέσσερα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι είχαν ακόμη μια ευκαιρία να… διπλασιάσουν τα τέρματά τους, με τον Χουάντερσον να… βγάζει δύσκολα το σουτ του Φορτούνη.

Στο 36’ ο Σεμπά έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στον Τζανετόπουλο και πέρασε… σύριζα από το δεξί δοκάρι, ενώ τρία λεπτά μετά ο Χουάντερσον έδιωξε με τα πόδια την παράλληλη μπαλιά του Φιγκέιρας και στην επαναφορά μπλόκαρε το σουτ του Φορτούνη από τα όρια της περιοχής. Εν τέλει, στο 42’, η πίεση των γηπεδούχων απέφερε καρπούς. Αφού έφυγαν ταχύτατα στην αντεπίθεση, ο Μάρτινς άνοιξε για τον Φιγκέιρας, ο οποίος έκανε «γλυκιά» σέντρα και ο Ελιουνούσι με κεφαλιά στην κίνηση, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 2-0.

inner

Ο Ολυμπιακός είχε καθαρίσει από το πρώτο ημίχρονο το τρίποντο, ήταν πιο χαλαρός στην επανάληψη και συνέχιζε να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Στο 49ο λεπτό, οι Πειραιώτες είχαν ακόμη μία καλή ευκαιρία να σκοράρουν ξανά, αλλά ο Χουάντερσον σταμάτησε τον Σεμπά. Επτά λεπτά αργότερα, οι «ερυθρόλευκοι» έβαλαν το… κερασάκι στην τούρτα με τον Φορτούνη. Ο Ιντέγε έκανε τις προσποιήσεις και το σουτ μέσα από την περιοχή, ο Χουάντερσον έδιωξε με τα πόδια αλλά η μπάλα στρώθηκε στον Έλληνα επιτελικό χαφ, ο οποίος με σουτ στην κίνηση έγραψε το 3-0.

inner

Το σκορ έδινε την ευκαιρία στους δύο προπονητές να δώσουν χρόνο συμμετοχής στους παίκτες που επιθυμούσαν, κάτι που είχε ως συνέπεια να πέσει ο ρυθμός του αγώνα. Ενδεικτικό είναι ότι μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, οι καλύτερες ευκαιρίες ανήκαν στους φιλοξενούμενους, που μέσα σε ένα δίλεπτο απείλησαν την εστία του Καπίνο. Συγκεκριμένα, στο 69’ το σουτ του Δώνη πέρασε λίγο άουτ και ένα λεπτό μετά ο πορτιέρε του Ολυμπιακού έβγαλε με τα πόδια την εξ επαφής κεφαλιά του Κούρου, κρατώντας ανέπαφη την εστία του αλλά και το 3-0, που ήταν και το τελικό σκορ!

Έτσι παρακολουθήσατε το ματς από το control room του sportfm.gr


Ολυμπιακός (Πάουλο Μπέντο): Καπίνο, Φιγκέιρας, Μποτία, Βιάνα, Ντε λα Μπέγια, Ρομαό, Μάρτινς (60' Ανδρούτσος), Φορτούνης (78' Μάριν), Ελιουνούσι (72' Μανθάτης), Σεμπά, Ιντέγε.

Στον πάγκο: Λεάλι, Καρντόσο, Σισοκό, Νικολάου.

Ηρακλής (Σάββας Παντελίδης): Χουάντερσον, Ρούσσος (80' Κυνηγόπουλος), Στάμου, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Δώνης, Αγγελόπουλος (61' Πασάς), Αργυρόπουλος, Μοντέιρο, Κούρος, Περόνε (68' Μπαστακός).

Στον πάγκο: Γιαννίκογλου, Καραγκούνης, Μπαρέτας, Κυριακίδης.

Διαιτητής: Eυάγγελος Κιοτζένης (Ξάνθης)
Bοηθοί: Γεώργιος Λάζαρης (Καβάλας), Δημήτρης Τζαφόλιας (Ανατ. Αττικής)
Τέταρτος: Ιωάννης Νεοφυτιάδης (Κορίνθου)

Γήπεδο: «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x